Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Sd-Data A/S
DK distributør: Sd-Data A/S
Produktet er venligst udlånt af: http://www.Sapphiretech.com
Produktet distribueres i DK af: http://www.midtdata.dk/
Link til producentens website: http://www.Sapphiretech.com

Test af Sapphire TOXIC X700PRO


Introduktion


Så er endnu en udgave af ATi's modspil til NVIDIAs Geforce 6600GT landet ved os her på Hardware-Test.



Kortet der er tale om, er et X700PRO fra Sapphire, som jeg for kort tid siden testede et X850XT fra. Sapphire er storleverandør af ATi baserede grafikkort, men har også bundkort løsninger med ATi's chipsæt eller integrerede ATi grafikkort. Ud fra PCB farven at dømme, kunne undertegnede godt fristes til at tro, at det er Asus der har produceret bundkortene. Ifølge EDBpriser kan man dog ikke skaffe sig et Sapphire bundkort i Danmark og det skyldes muligvis, at disse kun er at finde i OEM løsninger eller ganske simpelt bare ikke forhandles i Danmark.

Det er dog grafikkort Sapphire er kendt for og et foretrukket mærke blandt entusiaster pga. et godt ry indenfor overclocking.



Sapphire har mildt sagt et kæmpe udvalg af ATi grafikkort. Ikke bare de forskellige modeller, som ATi smider på markedet, men også et læs forskellige modeller med forskellige tilnavne, f.eks. Ultimate, Atlantis, Hybrid eller TOCIX. Denne gang er det et TOXIC kort, det står for skud.
guanomo
 
Overclocker
Tilføjet:
20-04-2005 21:46:51
Svar/Indlæg:
47/8
Jeg har et spørgsmål...... hvordan virker det HL2 timedemo test? fps tæller jo bare? skal gå efter højest eller alvest? eller hvordan?

Men x700 vs 6600GT undrer mig ikke, alle steder man kigger vinder 6600GT over x700. Men ser fedt ud med den køler, men burde ik være derofr man købte kortet.



Woodgnome
 
Elitebruger
Tilføjet:
24-04-2005 11:08:33
Svar/Indlæg:
1888/560
Så vidt jeg ved kører HL2 bare demoen igennem og tæller antal sekunder. Den outputter jo antal sekunder, antal frames og så må frames pr. sekund bare være regnet ud. Dvs. HL2 outputter average og ikke højest/lavest

Jeg plejer altid at køre 4 runs i træk, smide første run ud (pga. den loader textures i det run) og så tage gennemsnittet af dem.

Ved ikke lige om det var den info du søgte, men spørg hvis der er andet :)

Mht. 6600GT vs. X700 så vidste jeg godt at 6600GT er det hurtigste, men det der undrer mig er, at det følger rimelig med i 3DMarks og i andre reviews følger det også rimelig godt med, men i mine benchmarks bliver det jo jordet godt og grundigt...