Test: Logitech diNovo Media Desktop 2.0

Styre-enheder d.  20. april. 2005, skrevet af [G.N.U.] Fragman 3 Kommentarer.  Vist: 13265 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Sd-Data A/S
DK distributør: Sd-Data A/S
Produktet er venligst udlånt af: http://www.logitech.com
Produktet distribueres i DK af: http://www.logitech.dk
Link til producentens website: http://www.logitech.dk

Logitech diNovo Media Desktop 2.0


Introduktion:


Så er der endnu en nyhed fra Logitech. Denne gang drejer det sig om deres diNovo Media Desktop 2.0 med Bluetooth Teknologi.



Med til diNovo Tastaturet er der en mx900, som er Logitechs bedste trådløse optiske mus. Sættet er brugbart til det meste og pynter designmæssigt. Selve Tastaturet er lidt udover de sædvanlige. Umiddelbart ligner det noget fra en bærbar, og numpad delen er løsrevet fra resten. Tastaturet er som de bærbare fladt, og holdt i grå/sorte nuancer. Det kan dog vippes op, så man får en mere normal skrivestilling.





Pakkens Indhold




 diNovo trådløs tastatur og mediapad.
 MX900 trådløs mus
 Oplader m. Bluetooth dongle og adapter.
 CD med Drivere, Musicmatch og mobil phone suite.
 Batterier for både mus og tastatur.
 stort ark papir med vejledninger.

Systemkrav

 Passer til Microsoft® Windows® 2000 og XP
 1 USB-port og en PS/2-port eller for notebooks 1 USB-port.
 Cd-rom-drev

Som sædvanligt, bør man næsten sige, har Logitech vedlagt masser af vejledninger til hvordan man skal få det hele sat til. Papiret med vejledningen har store og letlæselige billeder, og jeg stødte ikke på nogen problemer FØR jeg skulle have gang i musen.

Problemet bestod i at musens genopladelige batterier selvfølgelig ikke er opladet fra starten (intet overraskende i det), men at sætte musen i opladeren så den rent faktisk begyndte at oplade, var som at gå en omgang mod Muhammed Ali. Det kom såvidt at jeg næsten havde opgivet. Jeg kunne få den til at lyse grønt kortvarigt, men så var det somom den hoppede op af opladeren igen. Til sidst brugte jeg det sidste virkemiddel, Vold. Alt det smålirken osv. forblev resultatløst, men med lidt vold fik jeg den til at blive. Selv efter mange gentagne forsøg på at genskabe situationen med laderen, er det ikke lykkedes mig at finde årsagen til at den opførte sig sært op til første opladning.
De første 3 opladninger tager ikke lang tid, (1-2 timer af gangen) men musen løb også hurtigt tør. Det er dog helt normalt. Efter den første opladning gruede jeg for, om man nu igen skulle bruge vold, for i det lange løb vil det nok ødelægge både mus og oplader. Gudskelov var der ingen problemer og musen faldt direkte på plads i opladeren.

Et andet problem er at softwarens funktioner ikke alle virker perfekt på Windows 2000, men til Windows XP gør de. Tilbage og Frem i Firefox (browser) duer dog ikke via musen.

Producentens beskrivelse

Finesser & funktioner: Pc  USB  PS/2  Trådløs teknologi  Funktionsknapper  Multimedieknapper  Optisk MXT-motor  Genopladelig  Zero Degree TiltT 
Programskifter  Spring mellem internettets sider  Trådløs Bluetooth®  Separat MediaPadT  Trådløs Bluetooth®-hub  Cruise ControlT-knapper  5 års garanti!

Cyber-Duck
 
Superbruger
Tilføjet:
22-04-2005 12:05:23
Svar/Indlæg:
322/16
#0 kan ikke forstå at du havde problemer med at få musen i opladeren første gang?:(... jeg har præcis samme mus og da jeg satte den i laderen første gang virkede den perfekt:)
Men ellers god anmeldelse:)
Og gid jeg havde pengene til det sæt:e:P



Fragman
 
Elitebruger
Tilføjet:
22-04-2005 18:00:02
Svar/Indlæg:
33/1
hehe well har netop fået en mail fra en med nøjagtig samme problem med opladeren.....så det ser ikke ud som en engangssmutter desværre....



Zimmermann
 
Overclocker
Tilføjet:
30-04-2005 00:28:16
Svar/Indlæg:
68/16
Det ta'r lidt tid før den lille grønne lampe lyser på musen (der indikerer at den lader op). Jeg vil gætte på det er fordi der lige skal løbe noget strøm ud i batterierne - og da de er tomme fra starten, skal musen lige sidde et ½ minut før lampen lyser. Jeg blev også selv RET frustreret første gang! :p


Forresten har jeg et problem med at tasterne ikke virker ordentligt, uden at man skal trykke dem helt i bund. Først var det space - nu har jeg så fået et nyt tastatur og nu er det den ene ctrl :l