Korrekturlæser: Verdenshersker
Billed behandling: unnamet
Oversættelse: Verdenshersker

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 2095,00
Produkt udlånt af: ASUS
DK distributør: Techdata

BIOS (EFI)

ASUS har denne gang fået implementeret en screenshot funktion, som man igen har set et stykke tid på de Intel baserede ROG bundkort. Dog ligner biosen sig selv og derfor bruger jeg afsnittet fra Crosshair V artiklen.

 

Dette er det første billede, man møder, når man kommer ind i EFI'en, og blot for at understrege, at Crosshair V er lavet til overclocking, så er det netop temaet for side 1.

 

 

Næste faneblad er en info side, hvor man kan sætte dato og tid på bundkortet.

 

 

Efter main menuen kommer man til advanced menuen. I denne har man adgang til de forskellige onboard komponenter som LED og lydkort.

 

 

I monitor menuen kan man, som navnet antyder, overvåge systemets tilstand.

 

 

I menuen efter finder du boot menuen. Her kan du bl.a. ændre boot rækkefølgen, men også ting som om der skal være et billede under startup.

 

 

Den sidste menu på punktet er tools menuen. Fra denne menu kan du få adgang til forskellige utillities som Asus EZ Flash 2 utillity.

 

Kig med på næste side, hvor jeg kigger på noget af den medfølgende software.

rehan09
 
Elitebruger
Tilføjet:
17-09-2012 11:51:29
Svar/Indlæg:
1029/82
ASUS leverer virkeligt features der vil noget! Jeg sidder selv med et ASUS Maximus Extreme V, som har alle de features man kan ønske sig.

Dog er de ærgeligt at man ikke kan få PCI 3.0 med AMD endnu, og som du selv påpeger, Thunderbolt på high end AM3+ modellerne.