Test: PRE-VIEW af EMPIRE.

Lyd d.  28. april. 2005, skrevet af The Boss 2 Kommentarer.  Vist: 7188 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Sd-Data A/S
DK distributør: Sd-Data A/S

Empire indtager Danmark...










Empire, et firma som vi bestemt ikke, har hørt så meget om her i Skandinavien indtager nu Danmark - og efter en kort lyttetest, en lørdag eftermiddag i Gentofte, kan vi godt sige at nu får produkter som selv Altec Lansing, Creative, Logitech seriøs sved på panden - produkterne spiller efter vores korte lyttetest formidabelt godt, der er her tale en helt anden lydoplevelse end hvad vi er vant til - så der er noget at glæde sig til.

Ud fra vores hurtige gennemgang af produkterne, kan vi sige er der er taler om helt specielle højttalersystemer som ikke bør sammenlignes med alm. stadart konsumer højttaler produkter - de er noget helt for sig selv med hensyn til deres stereo virkning, perspektiv, gengivelse af lytterummet og at brugen af den lille aktiv klasse A rørforstærker har stor indflydelse på hvordan disse højtaler opleves.

Det er den, 31 årige Thomas Meyn og den 32 årige Philip G. Jacobi, som står i spidsen for firmaet pt~trading. pt~trading vil, med Epire, i fremtiden satse på at producere og udvikle high-end HI-FI multimedie højttalere, aktive monitors og PC højttaler. Prisniveauet vil være helt nede fra de økonomisk overkommelige skrivebords højtaler, 2.0, 2.1, 5.1 Home Theater Digital systemer og op til de kostbare aktive klasse A rørforstærker drevet højttaler i MDF træ lakeret i ægte pianolak.

pt~trading har allerede lavet aftaler med et bredt udvalg af specielle forhandlere over det Danske land, samt distributører i vore skandinaviske nabolande - så der skulle være en mulighed for at finde disse produkter i nærheden af hvor du bor.
De første sendinger er da også revet ned fra hylderne og pt~trading har skyndsomt måtte bede fabrikken om ekstra levering.



Thomas fremviser her stolt her de meget specielle klasse A højttaler



Mere klasse A højttaler



A6 - Klasse A samt rør = varm engelsk lydoplevelse



M20 - MK II - er den ikke flot!



M30 !



Den særdeles kraftige aktive subwoofer i pianolak




R-102.1



R-251.1



R-401.1



R 451.1



R1000.1



S201D-1


Er nogle af de øvrige fine højttaler fra Empires program



Hardware-TEST.dk vil selvfølgelig i den nærmeste fremtid forsøge at få disse helt specielle højttaler til test, så vi siger blot - glæd jer.

Et lille ps. - vi har nu modtaget Empire produkter til test og artikler kan snarest læses på disse sider !





Priserne vil ligge i prisklassen fra ca. ligge fra 199,- og op mod de 6.499,- kr. For et komplet sæt

Link :
www.pttrading.dk - Tlf. 39652414


Forhandles af:
http://www.midtdata.dk
http://www.SHG.dk/
http://www.bbec.dk/
http://www.m-e.dk
http://www.computerbutikken.dk
Coctail
 
Elitebruger
Tilføjet:
28-04-2005 18:36:34
Svar/Indlæg:
2353/24
er h-t.com nu begyndt at lave preview artikler om kommende tests? eller er det kun et enkelt stående tilfælde? og hvis det er det, hvad er så grunden til det.

Grunden til jeg spørger er at jeg er bekymret for om hardware-test.com forbliver neutral i test af produktet (det vil være katastrofalt hvis h-t.com ikke forbliver neutral, ligesom et andet dansk site ikke længere er..). Personligt vil jeg mene at en nyhed vil være nok i et tilfælde som dette.





The
 
Chefredaktør
Tilføjet:
28-04-2005 23:31:39
Svar/Indlæg:
4741/1690
Vi har tidligere lavet - og vil forsat ind imellem lave preview artikler af produkter som vi synes er helt specielle og rigtig spændende.

I dette tilfælde hvor der er tale om et helt nyt mærke i Danmark, synes vi at vi ville gøre lidt opmærksom på produktet - da der så også er tale om noget så uniq som en klasse A forstærker i rør, indbygget i en højttaler, gjorde vi lidt ekstra ud af det.

Du kan være hel sikker på uvildigheden og at vi er neutrale i vore artikler - f.eks. så var det undertegnede som var til den korte gennemgang af Empire produkterne og det vil som sædvanlig med vores højttaler artikler, være Beavis der tester dem - og det er alene hans mening som vil komme til udtryk i artiklerne.

Jeg vil takke dig for at du har gjort dig dine tanker om dette med preview og uvildighed, så vi lige fik mulighed for at fortælle om hvordan vores artikler bliver til.


The Boss