Test: Printerrefill - printerøkonomi

Diverse d.  22. juni. 2005, skrevet af @ngler 1 Kommentarer.  Vist: 13798 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Sd-Data A/S
DK distributør: Sd-Data A/S

Sparetips


Der er selvfølgelig selve patronen som i høj grad bestemmer økonomien i en udprintningen, men der er jo også papiret, man kan spare på. Et er selvfølgelig at udskrive i economic/Draft/tonesaver mode. Der bruges simpelthen mindre blæk/toner på et print, men derimod er udskriften ikke super læselig, og nærmere grå end sort.



Derfor efter en hurtig søgning på nettet kom dette interessante stykke software nemlig frem inksaver. . Inksaver er desværre ikke ligefrem gratis og en pris på ca. $35 er da også en del, især når refill koster så lidt i forhold til, men alligevel et ret interessant stykke værktøj, da selve højere besparelser på blækket gav rimelige gode prints.



En anden måde er at udskrive flere sider på en side, hvilket de fleste printdrivere kan gøre. En anden måde er manuelt duplex, såfremt at ens printer ikke er så heldig at have en fuldautomatisk duplexenhed.



Teknikken er relativ simpel, man printer hver anden side , f.eks. ulige sider. Så når den er færdig, så vender man papiret og skrive på hver lige side ud. Voila der er nu to sider pr. side papir. Man kan selvfølgelig kombinere den med ovenstående og så have f.eks. 4 sider pr. side papir. I de fleste tilfælde kan man bruge printerens software til at lave duplex, eller man kan printe ulige/lige sider i f.eks. Word.

Hvis man vil have lidt mere power i det værktøj findes der FinePrint. FinePrint har mange af de funktioner som man finder i almindelig printerdriversoftware, nemlig duplex.



Dog er der lidt mere avanceret funktioner som man kan koble flere printjob sammen, så f.eks. man kan lave en artikelsamling hvor der ikke går papir til spilde. Desuden er der mulighed for at lave vandmærke, sidetal , brugernavn etc. på. Ved duplex mode siger softwaren at man skal trykke ok når man har vendt papiret, hvilket der desuden er flere indstillinger på hvordan man vil gøre dette. Da Fineprint installerer en virtuel printer, så kan man også finjustere ens normale printerdriver igennem fineprint. Sammen med at man kan fjerne grafik, slette sider, lave plads til huller og mange andre ting, så lander prisen på næsten $50.



madsen
 
Overclocker
Tilføjet:
20-07-2005 19:19:54
Svar/Indlæg:
1/0
Glemte at det er side 2 det drejer sig om.