Layout / Design
Det er ret nemt at se, at dette headset's primære funktion er at sidde på en gamer's hoved. Som mange af ASUS andre ROG produkter får vi et produkt med røde og sorte farver, samt deres ROG logo, som giver hele essensen af headsettet et strejf af hardcore gaming. Dette betyder dog ikke, at det ikke vil passe på en musikelsker hoved, da vi stadig har at gøre med et elegant produkt.
Vi kan på nedenstående billede se headsettet forfra. Man kan straks se, at ASUS har tænkt på forbrugernes ører, da de store ear-pads er lavet af meget blødt læder, hvilket gør dem behagelige at have på i længere tid.
Hvis vi tager et kig på fleksibilliteten af headsettet, kan vi på ovenstående billede se, at headsettet kan klare at blive trukket ud med 160 mm mellem ear-pads, uanset om det er helt åbent eller lukket. Dette er meget imponerende, da det beviser at det er kvalitetsplastik, som er brugt til at lave headsettet.
Vi ser her headsettet set fra mikrofonsiden. Det første man vil kunne ligge mærke til, er ASUS ROG logoet, som man vil kunne se på begge sider af headsettet. Her vil man også kunne se de store hørebøffer, som sørger for, at dine ører ikke lider under mange timers gaming. ASUS har valgt en matsort farve til headsettet, hvor de fleste detaljer er malet blankt røde, hvilket givet et utroligt lækkert design.
Her kan vi se, at mikrofonen er trukket helt ud til fuld længde. I stedet for den traditionelle mikrofon, som man skubber op langs headsettet, har de her brugt en anden løsning. Man skubber nemlig mikrofonen ind i selve hørebøffen, så hvis der ikke er behov for mikrofonen, så behøver den ikke at forstyrre. Mikrofonen har de også lavet, således at man kan justere dens placering som man lyster, da der er brugt et fleksibelt materiale til formålet.
Her ser vi headsettet fra siden, hvor headsettet er trukket ud til fuld længde. Man kan se, at ASUS har brugt alu til formålet, hvilket selv i fuldt udtrukket tilstand stadig har et meget delikat look. Man kan selv vælge, hvor langt man vil have headsettet trukket ud, hvilket gør det dejligt nemt, når man skal justere den efter ens hovedmål.
Her ser vi kablerne, som høre med til headsettet. Hvis vi starter fra højre af, vil vi kunne se det traditionelle USB-stik, som er det stik man skal sætte i sin computer. I midten ser vi lydkontrollen, som er den man skal bruge til at justere lyden samt til at slukke og tænde ens mikrofon. Lydkontrollen kan også sættes fast til ens tøj, hvilket gør det nemt at tænde/slukke mikrofonen eller skrue op/ned for lyden. Som det kan ses, er alle kablerne blevet sleeved med sort sleeve, hvilket givet dem et dejligt råt look. Til sidst har vi til venstre vores USB-lydkort, hvilket skulle gøre lydoplevesen endnu bedre.
Her ser vi et bedre billede af USB-lydkortet. Vi kan starte i toppen, hvor vi ser, at headsettet og lydkortet er en komponent for sig. Man kan altså vælge, om man vil have koblet headsettet oop via USB-lydkortet eller direkte i computeren via lyd/mic stikkene. Man vil på lydkortet kunne se tre knapper, som er de eneste tre indstilling man får med til lydkortet. De tre forskellige indstillinger er følgende: AMP, Surround og FPS. Man kan vælge at have flere af de indstillinger tændt på een gang, eller kun have hvert enkelt tændt, hvilket giver brugeren mulighed for at vælge de indstillinger han ønsker.
På næste side tester vi headsettet.