Layout / Design
Det sølv, der ses udenom blæserne, er lavet af alu, hvilket også giver en fornemmelse af, at man ikke sidder med noget plastik bras. Derudover ser vi to blæsere, der skal sørge for at blæse luft ned på køleren for derefter at sprede varmen ud i kabinettet.
Inno3D har valgt at smække et ekstra 6-pin PCIe strømstik på kortet, et normalt GTX 650Ti Boost har kun et enkelt. Allerede her må vi kunne konkludere, at Inno3D har lavet deres eget PCB fremfor at bruge nVidias reference.
Vi ser oftere og oftere, at producenterne kun smider en CrossFire/SLi bro på mid-end grafikkortene, hvilket jeg synes, er en skam. Det er altså kun muligt at sætte to af disse kort sammen i SLi.
Tager vi køleren af, ser vi en fin sort plade, der får kortet til at se rigtig simpelt og lækkert ud.
Vi graver dog lidt dybere for at få afsløret at den sorte dækningsplade også fungerer som en køler for RAM og VRM moduler. Her kan vi også rigtig se, at Inno3D har valgt at lave deres eget PCB fremfor at bruge nVidias referance. Jeg kan også se en lidt mere avanceret strømstyring end på nVidias referance udgave. Længden er desuden blevet til 229mm mod 174mm, som er nVidias referance design. Med køleren på bliver nVidias reference dog 240mm, hvilket faktisk er længere end kortet her.
I bagenden ser vi de normale udgange for et GTX 650Ti Boost grafikkort: 1 DVI-D, 1 DVI-I, 1 HDMI og en Display port. Selvom grafikkortet kun bruger 2 PCI, vil køleren fylde hele 3 pladser ud inde i kabinettet.