Test: Noontec Zoro HD

Lyd d.  02. maj. 2013, skrevet af Bonghætte 2 Kommentarer.  Vist: 12419 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Bonghætte
Oversættelse: Bonghætte

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 699,00
Produkt udlånt af: Noontec
DK distributør: DCS

Layout / Design

 

Vi kan ligeså godt tage fat i elefanten i rummet. Headsettet ligner et Beats Solo headset afsindigt meget. Dette er naturligvis ikke en dårlig ting for nogle. Jeg vil dog gerne, med dette sagt, pointere at jeg vil sammenligne dette headset en hel del med det så evigt populære Beats Solo headset. Der er dog et par forskelle, så som det mere rektangulære design hovedstøtten ender i, nede ved ørebøffen. Pianoblankt plast har sin charme i moderne tid, og dette headset stråler da også deraf.





Headsettet kan foldes sammen via en knæk-mekanisme med stålramme, præcist ligesom på Beats Solo. Der skal dog en del mere kraft til at folde dette sæt sammen end et tilsvarende Beats. Jeg brød mig i starten ikke om at folde det sammen da jeg følte jeg ødelagde noget, men efter at have haft et par Beats til sammenligning må jeg sige at det giver en større følelse af holdbarhed. Headsettet klapper ikke bare sammen, heller ikke når man rusker godt i det.





Foldet sammen fylder det ikke meget. Noontec logoet står aggressivt og majestætisk i sit udtryk i en ring af sølv med indgraverede cirkulære riller.





Zoro er svagt større end Solo i hovedstøtten, og vil derfor passe til større hoveder uden at presse for meget på ørerne. Puderne er stort set ens, dog er Solo svagt mere komfortabel at have på end Zoro. De lydisolerer dog stort set lige godt, så man skal ikke være bange for at sidemanden i bussen brokker sig.





Ledningen er aftagelig, og det er et ganske almindeligt mini-jack stik. Dette betyder for slutforbrugeren at, hvis kablet skulle gå i stykker, så ville det være fortrinligt let at finde en afløser. Ledningen er flad, hvilket afhjælper det evige problem med knuder på kablerne når de ligger i lommen. Det skal dog siges at kablet er meget tyndt, og virker måske en kende skrøbeligt. Gummibelægningen gør også at man til tider kan føle at kablerne hiver lidt i headsettet, hvis det eksempelvis får godt fat i jakken eller lignende.

Alt i alt synes jeg headsettet giver en positiv oplevelse hvad design og layout angår. Byggekvalitet er også ganske udemærket. Det er måske svagt mere 'flimsy' end et tilsvarende Beats Solo, men man giver også langt under halv pris for dette sæt. Med dét sagt, så lad os få kigget på lyden på næste side.

Anzelz
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-05-2013 08:59:39
Svar/Indlæg:
2343/272
God test og nice reference :)

Prøvede du dem med din galaxy s2? For den har af en eller anden grund et kæmpe problem med 32ohms ørebøffer, det lyder simpelthen bare skidt.


Bonghætte
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-05-2013 15:01:36
Svar/Indlæg:
1271/38
Jeg har intet problem på min GS2, hverken med 16, 32 eller 55Ohms headset.

- Det er dog sandt at den ikke kan spille de helt tunge sæt ordentligt op, og begynder at forvrænge og 'hisse' hvis man forsøger at tvinge den op på høj lydstyrke, men sådan er det jo med de fleste lommestørrelse medieenheder. Den spiller fint til formålet, og jeg har intet problem haft med Zoro sættet.

🙂