Test: Noontec Zoro Wireless

Lyd d.  20. juni. 2013, skrevet af Bonghætte 0 Kommentarer.  Vist: 7489 gange.

Korrekturlæser: Verdenshersker
Billed behandling: Bonghætte
Oversættelse: Bonghætte

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 899,00
Produkt udlånt af: Noontec
DK distributør: DCS

Kassens indhold

 

Kassen er såmænd ganske fin. Der er ingen informationer om dette sæts kunnen at finde uden på pakken, men til gengæld er den meget stilren. Det er dog muligt på forsiden at se den trådløse teknologi, de har valgt at bruge - nemlig Bluetooth.




Ørekopperne er at se uden på kassen, og det er let at se hvilket produkt, man køber. Som med Noontec Zoro HD kan man åbne kassen og se det aktuelle produkt. Farven på kassen afspejler farven på headsettet, så som man kan se, har vi fået et sort sæt til test.





I selve kassen finder vi igen en lille opbevaringspose, ligesom vi gjorde ved Zoro HD. Den er ganske fin, og virker umiddelbart slidstærk. Fordi sættet er trådløst, havde jeg ikke forventet at se et kabel, men det er der skam. Du kan tilslutte Zoro Wireless til din medieafspiller præcist, som du ville gøre ved et hvilket som helst trådet headset. Som opladning finder man et USB til mini-USB kabel, dog uden nogen form for adapter til strømstik. Selvfølgelig må man antage, at hvis man afspiller musik over Bluetooth, så har man nok også en nyere mobil, og altså dermed en nyere oplader. Det er dog besynderligt at tænke på, at dette sæt ikke kan oplades, 'som det er', medmindre der er en reel computer i nærheden eller du har en USB til 230V adapter liggende i forvejen. Yderligere er der en manual i bunden af æsken.


Liste over tilbehør / Kassens indhold :

  • Trådløse Noontec Zoro ørekopper
  • Minijack til minijack kabel
  • USB til mini-USB kabel
  • Manual