Test: Deepcool M6

Køling d.  11. juli. 2013, skrevet af Lyngze 2 Kommentarer.  Vist: 7679 gange.

Korrekturlæser: Verdenshersker
Billed behandling: Lyngze
Oversættelse: Lyngze

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 298,00
Produkt udlånt af: DeepCool
DK distributør: n/a

Layout / Design

 

Deepcools M6 er en temmeligt stor bærbarkøler og kan bruges med bærbare på op til 17", den er udviklet til gamere og er også designet herudfra. Bærbarkøleren er set forfra designet med Need For Speed spillene i øje, køleren efterligner nemlig looket af kølerhjelmen på en bil. Køleren er bygget næsten udelukkende i plastik med undtagelse af mesh gitteret i sidderne og toppen, hvor bærbaren placeres. Overordnet set er byggekvaliteten udemærkedet. Jeg har ikke lagt mærke til noget, der virker løst eller på anden måde virker dårligt konstrueret. Bærbarkøleren er dog, som det også kunne forventes af et plastikprodukt, tilbøjelig til at knirke, hvis man vrikker med det. På siden af bærbarkøleren ses det røde mesh gitter, hvor den ene af de to diskantenheder er gemt, som også svagt kan anes gennem det røde gitter.
 

  


Fra toppen af kan den store 140mm blæser ses. Blæseren har en hastighed på 700-1100RPM og kan regulreres via en drejeskive på køleren. Udover blæseren kan basenheden også ses, som sidder længst mod bagenden. På bunden af køleren er der ikke meget andet at se end indsugningen til blæseren som er hævet en smule i forhold til bunden af køleren. Der er desuden lavet en kanal, så det er muligt at trække masser af luft ind fra bagsiden af køleren.


   


Bagpå køleren sidder diverse tilslutninger og styringen til blæseren. På venstre side ses de 4 USB porte i den indbyggede USB hub, som tilsluttes via det medfølgende USB kabel som tilsluttes i højre side på kølerens bagside. På højre side ses desuden lydindgangen, hvor det medfølgende 3,5mm jack-stik kan tilsluttes. Der er desuden også en 5V micro-usb indgang til ekstern strømforsyning, hvis man vil køre enheder med et højt strømforbrug igennem USB huben, denne er dog ikke nødvendig for, at hub'en fungerer. Den sidste ting der er at finde på bagsiden, er justeringsskiven til styring af blæserhastighed. Placeringen af disse ting er en smule utilgængelig når man bruger systemet med en bærbar, men ikke desto mindre er de så også af vejen, så der ikke ligger kabler på ens arbejdsområde og man ikke kommer til at justere blæsernes hastighed ved et uheld.



En sidste bemærkning omkring bærbarkøleren er størrelsen. Til brug hjemme på kontoret eller lignende er den helt fin, da den i så fald ikke skal flyttes for meget rundt. Køleren er temmeligt stor, netop fordi den kan tage op til 17" bærbare og det gør den ikke specielt handy at skulle have med sig. Størrelsesmæssigt er køleren noget større end min egen bærbar, faktisk op imod dobbelt så stor og det kan nemt blive besværligt at skulle transportere køleren med sig hver dag.


På næste side kigger vi på bærbarkølerens ydelse, når vi tager den i brug.

Gazivodo
 
Overclocker
Tilføjet:
15-07-2013 23:45:26
Svar/Indlæg:
190/4
OK DET VAR DET!!

Jeg er hermed blevet for gammel til hardware, gadgets etc. og det endda uden at eje et parcelhus..



freak_master
 
Redaktør
Tilføjet:
15-07-2013 23:59:54
Svar/Indlæg:
6368/477

OK DET VAR DET!!

Jeg er hermed blevet for gammel til hardware, gadgets etc. og det endda uden at eje et parcelhus..

Gazivodo skrev d. 15-07-2013 23:45:26


Say what?