Test: Deepcool Gammaxx S40

Køling d.  25. juni. 2013, skrevet af Lyngze 4 Kommentarer.  Vist: 11570 gange.

Korrekturlæser: Verdenshersker
Billed behandling: Lyngze
Oversættelse: Lyngze

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 231,00
Produkt udlånt af: DeepCool
DK distributør: n/a

Konklusion

 

Deepcool leverer her et rigtigt fint produkt til brugeren, der har brug for en stille køler, som ikke fylder alverden samtidigt med at være i stand til at holde en computer nedkølet - selv med en smule overclock.

 

Innovation/Teknologi - 3
Det velkendte towerdesign er ikke noget nyt. Der er dog blevet pyntet lidt med direkte kontakt mellem CPU og heatpipes samtidigt med, at køleren er blevet lavet i "miniature" udgave.

Bundle/Tilbehør - 2
Der er intet med udover det nødvendige. En manual, monteringsbeslag til de forskellige sokler og det er det. Det ville have været rart med en smule kølepasta eller måske endda en lille skruetrækker til at ordne installationen.

Design/Layout - 4
Der er ikke meget at sætte en finger på her, konstruktionen er i orden og køleren byder på et par fine features som f.eks. direkte kontakt mellem heatpipes og CPU samt de såkaldte Double Airflow Channels, som skulle hjælpe med at køle komponenter på bundkortet.

Ydelse - 4
Den rå ydelse er ikke at råbe hurra for, men taget kølerens størrelse og støjniveau i betragtning er ydelsen faktisk ganske hæderlig. Lydløs og lille med en udmærket ydelse.

Pris - 5
Prisen på små 231 kr. er den billigste af de kølere, vi har haft med i dagens test. Køleren er dog endnu ikke at finde hos nogen danske forhandlere, så om denne pris er den endelige i Danmark, er en smule usikkert.

  


 

UK summary

 

 

Deepcool delivers a really nice product for the user who needs a quiet cooler that doesn't take up too much space along with being capable of keeping a computer cool, even with a little overclock.

 

Innovation/Technology - 3
The well known tower design is nothing new. There have been added a little with direct contact between CPU and heatpipes as well as the cooler being made as a "miniature" version.

Bundle/Accessories - 2
Nothing except for the necessary have been included. A manual, mounting equipment for the different sockets and that's it. It would have been nice with a bit of thermal paste, or even a little screwdriver for doing the installation.

Design/Layout - 4
There isn't much to put your finger on here, the construction is in order and the cooler offers a couple of fine features as f.ex. direct contact between heatpipes and CPU along with the so called Double Airflow Channels which should help with cooling components on the motherboard.

Performance - 4
The raw performance isn't much to cheer for, however when taking the coolers size and noise level into consideration the performance is actually quite respectable. Silent and small with excellent performance.

Price - 5
The price of 231 DKK is the cheapest of the coolers we've had in todays test, the cooler is not to find at any danish retailers though, so if this price will be the actual price in Denmark is quite uncertain.




Test: Deepcool Gammaxx S40
Innovation / Teknologi3
Bundle - Tilbehør2
Design - Layout4
Ydelse4
Pris5
Samlet72%
Award

Læs om vores forklaring på ratingen her

Read about our ratings here
VojenZ
 
Elitebruger
Tilføjet:
26-06-2013 14:57:04
Svar/Indlæg:
331/7
Interessant lille køler. Kunne nu være rart hvis I fik mulighed for at måle lyd-udvikling engang, og sætte det mere systematisk op med kølere i har testet overfor hinanden.


Lyngze
 
Redaktionsassistent
Tilføjet:
26-06-2013 15:53:00
Svar/Indlæg:
686/80
Helt sikkert, jeg har overvejet at bruge nogen af de smartphone apps der findes til at måle lydniveau, jeg synes dog bare at forskellen på hvor man placerer den og på hvordan telefonen vender har for meget at sige i forhold til det der bliver målt, ellers kunne det være rigtigt spændende at se på også.


McCleod
 
Superbruger
Tilføjet:
18-08-2013 11:48:17
Svar/Indlæg:
2470/41
Det kunne være mere spændende at se CPU-kølere testet med CPU'er der ikke tåler så meget varme - kan de stadig klare opgaven eller falder de igennem?


Lyngze
 
Redaktionsassistent
Tilføjet:
18-08-2013 12:23:44
Svar/Indlæg:
686/80
Det kunne det, det kræver dog en opdatering af test-setupet, hvilket jeg ikke ved om Bossen er villig til at sponsorere 🤡
Dog ville jeg ikke tro det er noget problem, de nyere CPU'er der ikke holder til så megen varme er ofte også med et mindre strømforbrug og generer derfor heller ikke nær så meget varme som denne gør.