Test: Corsair Carbide 330R kabinet

Kabinetter d.  22. august. 2013, skrevet af Renissen2 1 Kommentarer.  Vist: 12877 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 675,00
Produkt udlånt af: Corsair
DK distributør: Coferrodetail

Installation af hardware

 

 

Hardwaren består af :

  • Bundkort: Gigabyte Z77X-UP7 (E-ATX)  Bios v. F5
  • CPU: Core i7-3770K
  • GFX: AMD HD 7770
  • RAM: 4x2 GB Kingston Hyperx 1600 Mhz
  • PSU: Chieftech Nitro 650 Watt
  • HDD: Western Digital Caviar Blue 500 GB SATA 3
  • SSD: Kingston 64 GB SSDNOW V+ series 

 

Køling: Antec H2O 920v4 Sponseret af Antec. 

Så fik jeg sat hardwaren i og det forløb let og uden problemer af nogen art. Som man kan se skal man nok lige overveje hvor mange og hvor lange GFX kort man har tænkt sig at installere, da der kan blive problemer med at harddisk buret kommer i vejen.

Harddisk holderne er af den velkendte type, nemlig en plastramme med 4 metalstifter monteret i en blød gummitylle. Man vrider så bare sin harddisk ned i rammen for montering. For at fjerne holderen er den udstyret med 2 låsearme som man skal trykke sammen for at hive harddisken ud igen og det fungerer for så vidt godt nok, dog synes jeg at netop låsearmene er blevet noget svage i plasten og jeg har set mere holdbare udgaver hos andre producenter. Skal man montere 2,5" SSD'er eller harddiske, så foregår det via de 4 huller der er i bunden af holderen. Man må så lige fjerne den metal stift med gummityl fra hjørnet, da der ellers ikke er plads.

På bagsiden af bundkortpladen er der relativt god plads til de mange ledninger. Man skal dog ikke bygge for mange tykke ledninger ovenpå hinanden før det giver problemer når sidepladen skal på, da støjdæmpningen jo også fylder lidt bagpå. Og så ville det virkelig have været rart med flere fæste punkter for strips, der er "kun" 4 og det kunne bestemt være bedre.

Så er det bagsiden vi kigger på og der er jo ikke de store overraskelser her. Fra toppen er det fra venstre det velkendte I/O shield område og til højre for en 120 mm blæser bag et meshgitter. Derunder er der mulighed for at føre sine vandslanger igennem, hvis man mere er til H2O. Hullerne er 2 ringe som kan knækkes af alt efter hvilken størrelse hul man ønsker. Der er tre huller ialt. Under dem er det så PCI udvidelses pladserne og der er syv i alt. Ovenover eller til højre for dem, er der et større område med meshgitter så GFXkortene kan slippe af med varme også ad den vej. Nederst sidder PSU'en i sin standard holder. 

Herover ses hvordan fronten tager sig ud med de neutrale og ikke blændende hvide lysdioder tændt i start knappen. Til venstre er det hdd aktivitet og til højre power on indikering.

Lad os springe let og elegant videre til støjmålingen

bopenstoft
 
Overclocker
Tilføjet:
26-08-2013 12:30:55
Svar/Indlæg:
18/1
Hmm det er corsairs forsøg på at lave et alternativ til fractal designs refine...: synes godt at de kunne ha gjort det lidt mere lækkert. Kan se at fronten er direkte fra antec 300 kabinettet, men sæt det dog i toppen :-S. Nogle gange virker det lidt til at det er indere og kinesere der styrer deres R&D. Nice anmeldelse!