Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 2030,00
Produkt udlånt af: ASUS
DK distributør: MMD

BIOS

BIOS'en har fået en mindre opdatering. Det er stadig muligt at lave screenshots og gemme dem direkte på et USB stik, og det er denne funktion jeg har brugt til dette afsnit.

 

Første billede vi mødes med er Extreme Tweaker, hvor det er muligt at stille på faktisk alt hvad der skal bruges når der skal overclockes.

 

Til venstre for Extreme Tweaker menuen ser vi en ny side der hedder "My Favorites", hvor det er muligt at ligge indstillinger ind som bruges ofte.

 

Går vi til højre for Extreme Tweaker menuen ser vi Main menuen, hvor det er muligt at se informationer omkring systemet samt indstille sprog og tid.

 

Her er vi inde i næste menu, Advanced, hvor det er muligt at ændre på alle onboard enheder, såsom CPU strøm, SATA porte, PCIe konfiguration og USB.

 

Næste menu hedder Monitor, hvor det er muligt at se spændinger, temperaturer, blæserhastighed samt styre blæserhastighed.

 

Næste menupunkt, Boot, giver mulighed for at indstille hvordan systemet skal starte, samt vælge hvilken lager enhed der skal boot'es på.

 

Sidste menupunkt, som er gemt lidt væk helt ude til højre, hedder Tool. Her er det muligt at åbne EZ Flash 2, SSD Secure Erase, O.C. Profile, SPD information, BIOS FlashBack og konfigurer OC panelet.

 

BIOS'en har også den klassiske EZ Mode hvor det er muligt at se mange informationer samt indstille de mest gængse ting.

LooZypher
 
Superbruger
Tilføjet:
28-09-2013 20:08:51
Svar/Indlæg:
82/7
Det er lige bestilt 😀