Test: Logitech G500S Gamermus

Styre-enheder d.  31. august. 2013, skrevet af neemos 1 Kommentarer.  Vist: 11030 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 594,00
Produkt udlånt af: Logitech
DK distributør: Logitech

Konklusion


Min oplevelse med G500s har været lidt blandet. Fra da jeg tog den ud og syntes egentlig ikke rigtigt om den, til slut  af testen hvor jeg faktisk er blevet rigtig glad for den. I starten synes jeg den var en smule plastik-agtig, men efter jeg har brugt den, er jeg super glad for de materialer der brugt. De er hovedsageligt brugt for at lave en let mus, med overflader som sikrer mod at hænder/fingre skrider i varmen og ved sved udvikling.


Innovation / Teknologi - 4
Jeg synes de har fået nogen gode features med i musen, blandt andet med at man kan slå klik funktionen fra i scrollehjulet. De har også virkelig fået tænkt over hvilket materialer de har brugt til de forskellige overflader.

Bundle / Tilbehør - 3
Det er som vi kender Logitech. Der er hvad der skal være, hverken mere eller mindre.

Design / Layout - 3
Designet og layoutet er som vi kender det fra andre mus, dog har jeg været rigtig glad for deres anti slip materialer som er brugt så man ikke glider på musen i varmen.

Software - 3
Super nemt at finde ud af, og har de funktioner man er vant til nu om dage.

Ydelse - 4
Her synes jeg vi får rigtigt meget for pengene, da musen er dejlig let til hverdags brug, men kan tilføjes vægt til forskellige spil. Præcisionen er også super god. Det er sjældent jeg får en mus der er så præcis som denne her. Jeg ved det kan lyde lidt fjollet, men når man gamer meget, så opdager man de små forskelle man ellers overser, og for denne her mus er præcisionen rigtig rigtig god.

Pris - 3
Med en pris på omkring de 600,- synes jeg man får en super god mus for pengene. Man skal dog være opmærksom på at til spil som WOW, der er denne mus ikke nødvendigvis noget for dig. Men til daglig brug og det jeg vil betegne som almindelig gaming, der kommer du rigtigt langt med G500s. 

 

 


 

UK summary

 

My experience with G500s has been somewhat mixed. From when I pulled it our and did not really like it, until the end of the test where I in fact have become very fond of it. I the beginning I thougth it was kind of plastic-like, but after I have been using it, I am really happy about the materials choosen. They are mainly used to produce a leigth mouse with surfaces who ensures that your sweaty hands don´t slip in the heat. 

 

Innovation/Technology - 4
I think that they have included some great features into this mouse, for exsample the function with disabling the click function in the scroll wheel. They have also really have been thinking about the choise of materials for the different surfaces.

Bundle/Accessories - 3
This is Logitech as we know them. There is what there´s supposed to be, nothing more nothing less.

Design/Layout - 3
The design and layout is as we know it from other mouses, though I have been really fond of their anti-slip materials used, so you don´t slide during the summer heat.

Software - 3
Very easy to use, and has the features you are used to these days.

Performance - 4
Here I think that you get really value for your money, as the mouse is easy and leight for everyday use, but can be added addtional weigths for different games. The precision is also great. It´s rare that I get a mouse as precise as this. I know it sounds kind of silly, but when you game alot, you really notices the small differences that you would otherwise miss, and for this mouse the precision is really really good.

Price - 3
With a price around 600 DKK I think that you get a super great mouse for the money spent. You should however take notice of that for games like WOW, this mouse is not necessarily for you. But for everyday use and what I would call ordinary gaming, you get really far with G500s

 

 




Test: Logitech G500S Gamermus
Innovation / Teknologi4
Bundle - Tilbehør3
Design - Layout3
Software - BIOS3
Ydelse4
Pris3
Samlet66%
Award

Læs om vores forklaring på ratingen her

Read about our ratings here
Adamoh
 
Overclocker
Tilføjet:
04-09-2013 18:37:30
Svar/Indlæg:
1/0
Har valgt at købe den her trods de rigtigt mange utilfredse købere. Der blandt andet har klaget om coilwhine fra en billig kondensator, en avaga sensor der halter bagud ( som avaga har updateret firmware til ) men som ikke er blevet inkorporeret af logitech endnu. Udover det har de haft problemer med det er umuligt at bruge den onboard memory til profiler, der er med.

Når det er sagt har jeg aldrig haft en bedre gamer mus end dens storebror G500. Så da denne ramte markedet var det en no brianer, havde egentligt lidt fortrudt efter at have læst alle de negative meninger om den, men den her artikel løfter mit humør lidt 🙂