I toppen af kabinettet er alle stik og knapper monteret. Hvis vi tager fra venstre mod højre har vi udgange til headset i form af mikrofon- og højtalerstik, dernæst kommer reset knappen efterfulgt af tænd/sluk, lige under tænd/sluk knappen er dioden som viser om maskinen er tændt. Til højre for tænd sluk knappen er der 2 stk USB 3.0 efterfulgt af 2 stk. USB 2.0.
Hvis vi bevæger os længere ned mod bagenden af toppen er der plads til montering af 2 stk. 120/140 mm blæsere eller en 240 mm radiator.
Hvis vi går hen til bagsiden kan vi se at Fractal Design her har valgt at følge med trenden om at PSU’en skal monteres i bunden af kabinettet. Lige derover er der plads til 7 PCI porte. Lige over PCI portene er der adgang til I/O pladen fra bundkortet. Til højre for I/O pladen er der monteret en 140 mm blæser, kabinettet er dog forberedt til at man kan montere en 120 mm blæser i stedet.
Farverne med hvide dele går igen flere steder i kabinettet og bliver vist på alle dele som kan pilles ud af kabinettet. En detalje jeg personligt synes er meget godt udtænkt.
Hvis vi så tager et kig på højre side af kabinettet vil vi bemærke at den beskrivelse bliver meget kort, da den er holdt helt neutral.
I bunden af kabinettet er der adgang til et støvfilter som både dækker for PSU’ens blæser. Derudover er der også her plads til at montere en blæser, dette kan være enten en 120 eller 140 mm. Hvis vi kigger i fronten vil vi bemærke noget der ligner et håndtag, jeg vil skyde på det er det den er beregnet til. Den virker ihvertfald udmærket til det, hvis man vil pille hele fronten af kabinettet.
Tager vi endnu engang et kig på fronten, kan vi se 2 mærker i stil med ”eject” som det kendes fra bla. Dvd afspillere og mange andre steder. Trykker man på disse kommer man ind bag fronten.
Efter at have klikket på frontpladen ligger denne sig ned, og vi er nu inde ved front blæseren samt et støvfilter. I toppen af dette modul er der en knap vi kan trykke på, herefter slipper det kabinettet og vi kan nu pille den ud eller som i eksemplet her ligge den ned og få fat i blæserne. I fronten af det modul er der desuden et støvfilter som er kørt ned i en slidske, dette betyder at vi for at fjerne støvfilteret blot skal trække lidt i det så er det afmonteret.
Siderne er ligesom resten støjdæmpede, den lille firkantede kasse der ses på billedet er fra venstre side hvor det er forberedt til montering af en blæser.
Tager vi et kig inde i kabinettet har vi en opbygning som er meget lig de andre kabinetter i segmentet. I venstre side er der plads til PSU, bundkort mm. Imens der er i højre side er 2 harddisk bure samt 2 stk. 5,25” slots.
Det øverste bur giver det rigtig god mening at man kan tage ud da det ellers vil sidde i vejen for airflowet samt for nogle af de nyere meget lange grafikkort. Det øverste bur kan desuden vendes til diskene og kabelføringen får retning imod selve bundkortet.
I toppen er der desuden igen monteret skum som lukker toppen af for støv og larm.
På bagpladen er der lavet huller med gummi beskyttere til kabelføring. Bemærk desuden at der i toppen er 2 kabelførings veje, en ting som desværre ofte er overset, dvs. at der her er mulighed for at køre CPU strømkablet bag om kabinettet og ned i stikket på bundkortet.
En anden ting der er værd at bemærke er hvor mange skruehuller der er i bagpladen. Dette vil vi se nærmere på i næste afsnit, men kan med det samme afsløre at de hænger sammen med montering af op til 2 Solid State Diske.
Tager vi et kig på de 2 5,25” slots vil den hurtige læser nok have bemærket at der her skal bruges skruer til montering, en ting jeg synes er lidt synd da det i min optik trækker ned på et ellers rigtig godt kabinet.
Kigger vi på bagsiden kan vi se at der er fornuftig plads til kabelføring, der er lavet 6 strips holdere til at hjælpe med fokuseringen af kabler. Derudover er der ikke det store at bemærke.
Hvis vi lige kort går tilbage til toppen kan det her ses hvordan toppen er lukket helt af, det er de 2 klodser som blev nævnt tidligere, og som blokerer støv og larm i at komme ud fra kabinettet, skulle man ønske at montere en blæser er det blot at pille de 4 skruer ud hvorefter der kan monteres hvad man gerne vil have der.
Til slut tager vi lige et kig på harddisk holderen. Holderen ligner meget den man ser i mange kabinetter i dag, dog er der 2 forskelle. For det første skal diskene monteres med skruer, hvor mange andre kabinetter har nogle forud indsatte pløkker som holder disken på plads. For det andet skal diskene monteres fra bunden, hvor langt de fleste kabinetter i dag har skuffer der holder dem på plads i siden.
Men lad os få noget hardware i kabinettet.