Test: Mad Catz S.T.R.I.K.E 3 Gaming Tastatur

Styre-enheder d.  10. oktober. 2013, skrevet af neemos 0 Kommentarer.  Vist: 9587 gange.

Korrekturlæser: noXpert
Billed behandling: 
Oversættelse: neemos

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 788,00
Produkt udlånt af: Mad Catz
DK distributør: Fourcom

Test

 



Lige fra jeg så den Ferrari røde farve på tastaturet, har min indre drengerøv stået og råbt wuhuuu. Mad Catz kalder S.T.R.I.K.E.3 for et såkaldt "entry level" tastatur, altså et tastatur for personen som gerne vil i gang med at gøre en smule mere for sin gaming oplevelse. Der synes jeg at Mad Catz har ramt rigtigt godt, da det er et simpelt og velfungerende tastatur, som dog stadig har 12 makroknapper og bagbelysning. Selve størrelsen har de også ramt godt, og det er såmænd ikke meget større end hvad man vil kalde et almindeligt tastatur, selvom det dog vejer en smule mere. Jeg vil dog lige gøre opmærksom på en ting: tastaturet i et stykke, selvom designet kan give indtryk af at det kan skilles ad.

Testen er som altid foretaget på min egen maskine og er forgået med diverse spil og artikelskrivning, og giver derfor et godt helhedsbillede.

Komfort & Dagligt brug
Selve tasterne føles gode og kan aktiveres med kun 60 g og derfor synes jeg heller ikke der har været nogen træthedstegn ved længere tids brug. Membranen bag tasterne gør det lækkert at spille og skrive på. Makrotasterne har været lækre at have, ikke for mange men bare lidt til at klare de mest dagligdags ting, og det har været nemt at opsætte genveje med brug af den tilhørende software.

Gaming
I gaming afdelingen synes jeg at Mad Catz igen har gjort det godt med S.T.R.I.K.E.3. Det er et tastatur, som er lige til at gå til, selv uden den store erfaring. Selve det at få opsat macro´er og få tastaturet funktionelt til gaming har de gjort super nemt med den software der følger med. Jeg bliver ved med at tro, at softwaren ikke kan blive bedre, men der kommer hele tiden forbedringer og nye måder at gøre tingene på. Til selve gamingen klarer tastaturet sig også rigtigt godt, og med sin membran bagved tasterne får man en god reaktion når man trykker. Selve tasterne aktiveres ved 60 g tryk og det er igen smag og behag om man vil have lettere eller tungere tryk, men jeg synes det var fint. Tasterne ryger også hurtigt tilbage i udgangspositionen og gør derved dobbelt tapping nemt. Den store mellemrumstast gør det altså også noget nemmere, da man ellers godt kan ramme ved siden af, når der er mest travlt på skærmen.

Fejl og Mangler



Der har ikke rigtigt være nogen fejl ved dette tastatur, det virker solidt og godt bygget. Dog synes jeg, at de har lavet en lille bommert (se billede) med den måde de har lavet håndledsstøtten. De har lavet den således, at man nærmest lægger tastaturet oven på støtten og har "glemt" at lave en slags lås på den. Det gør desværre, at når man rykker tastaturet, så skal man også lige lægge støtten på plads igen. En lille ting, men ikke desto mindre rigtigt belastende.


På næste side kommer konklusionen.