Test: Altec Lansing inMotion IM4

Lyd d.  28. september. 2005, skrevet af foo 2 Kommentarer.  Vist: 5681 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Sd-Data A/S
DK distributør: Sd-Data A/S
Produktet er venligst udlånt af: http://www.midtdata.dk
Produktet distribueres i DK af: http://www.gss.dk
Link til producentens website: http://www.alteclansing.com

Altec Lansing inMotion IM4



Introduktion




Altec Lansing har længe været kendt for deres højre kvalitet, og innovation inden for højtalere til computere. Kvaliteten kan alle, der på et tidspunkt har hørt et par højtalere fra Altec Lansing spille, nemt genkende, og nikke samtykkende når jeg siger at de spiller rigtig godt. Innovationen kommer til udtryk i deres efterhånden meget brede produktserie, hvor der hele tiden kommer nye og smarte ting. Eksempelvis havde vi her på siden for ikke så lang tid siden en test af deres GT5051R, som nogen måske kan huske benyttede en teknologi, Side-Firing Dipole Surround Technology, som lavede surround sound på en helt speciel måde ved at benytte vægge og objekter i et rum. Dette produkt (IM4) er også nyskabende på sin helt egen måde, da det er et af de eneste produkter som har netop de anvendelsesmuligheder IM4 har.

En sidste ting man kan sige om Altec Lansing er deres design, som altid er stilrent og utrolig flot. Det bringer deres produkter et nøk opefter, og fuldender det på en hel unik måde. Den karakteristiske blå diode (som er på alle de produkter jeg i skrivende stund lige kan komme på), de for det meste glinsende chassiser, og de flotte former, som gør deres produkter helt unikke.

IM4 som vi kigger på her adskiller sig dog lidt fra de traditionelle computer højtalere man ser fra ALtec Lansing. De er en del af den serie Altec Lansing kalder inMotion, som består af bærbare systemer, og IM4 er yderst bærbar. Den er en del af en serie som også indeholde IM3 og IM7 til Ipod, men IM4 er til det hele der kan sættes et Jackstik i. det gør IM4 utrolig brugbart.





Pakkens Indhold


IM4 kommer i en ret lille kasse, og de vejer absolut ingenting - igen er vi tilbage ved deres høje mobilitet ved at fylde og veje lidt, hvilket virkelig afspejler sig i kassen.



Selvom kassen er meget lille er der dog alt det der skal være og mere til. Det eneste der mangler er batterier, men man kan ikke få alt :)

  • Altec Lansing inMotion IM4
  • 9V AC/DC Adapter
  • Adapterstik til 4 standarder (heriblandt Danmark, USA og Japan m. fl.)
  • Jack kabel (3,5mm)
  • Pose til transport
  • Manual


  • I pakkens indhold kan man også se at der er tænkt på det er mobile højtalere. Udvalget af stik til adapteren gør det muligt at sætte IM4 til stort set overalt i verdenen (hvis ikke overalt).



    På billedet mangler manualen, samt de 3 ekstra stik til adapteren, men de er i pakken.


    Polarfar
     
    Senior Skribent
    Tilføjet:
    30-09-2005 09:06:53
    Svar/Indlæg:
    2309/846
    Fin test der :)

    Så vidt jeg erindrer så er klasse D faktisk digitalt i sin behandling af lyden. Man sampler inputsignalet med 100KHz+ og så bruger man som du skriver transistorerne som switche til at forstærke samplingen, som så til sidst køres gennem et filter - lidt ligesom en CD afspiller.

    http://www.maxim-ic.com/quick_...

    Denne chip kan f.eks stilles til at sample med hele 1MHz og har en effektivitetsgrad på 87%.

    Polarfar




    foo
     
    Elitebruger
    Tilføjet:
    30-09-2005 15:33:13
    Svar/Indlæg:
    1685/240
    det er vidst et definitionsspørgsmål...

    Jeg har fundet flere steder på nettet, og snakket med en del folk, som alle har sagt at det ikke var digitalt, men jeg mener også selv at et PWM signal må være digitalt... da der er tale om 2 niveauer, høj og lav, hvor man blot ændrer pulstiden, men holder periodetiden fast (som den kolde far også skriver :)) så er det efter min mening digitalt - grunden til jeg skrev det ikke var, var simpelthen at jeg fandt alle de steder som sagde det ikke var digitalt...