Test: Razer CopperHead

Styre-enheder d.  02. november. 2005, skrevet af B@NG 4 Kommentarer.  Vist: 14610 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Sd-Data A/S
DK distributør: Sd-Data A/S

Design


Som nævnt tidligere er musen her både egnet til højre og venstre hånd. Det er en kæmpe fordel, i hvert fald for producenten da den jo henvender sig til stort set alle.
Det er dog ikke en fordel for brugerne, da det betyder at nogle funktioner kan gå tabt, og det gør de.
Det er tæt på umuligt at bruge knapperne i højre side (jeg er højre håndet), da man ikke kan kringle sin lille eller ringefinger derom. Bruger man knapperne som dpi-skift knapper, er det selvfølgelig ikke så vigtigt at kunne lave et hurtigt skift, men problemet er der alligevel!



Razers mus har et meget specielt design, og ligger langt fra Logitechs. Jeg har personligt altid syntes om Logitechs sands for ergonomi, og jeg må erkende at jeg føler ikke at denne mus lever op til mine krav. Hånden ligger godt på musen, når den ligger rigtigt. Men det er som om at hvis man ikke har fået placeret hånden 100% korrekt, så er den ikke til at bruge, hvor man mange gange godt lige kan nøjes med et par fingre på musen.

Musen er lavet i en meget mat sort farve. Umiddelbart ville jeg sige at den ser trist ud, men med tiden har jeg ombestemt mig lidt. Den ser faktisk lidt "rå" ud.

Der er lys i musen, og masser af det faktisk. Hele vejen rundt om musen er et bælte af blåt lys, scroll-hjulet er i klar gummi som er oplyst af en blå diode, og så er Razer logoet i toppen af musen også lyst op med blåt lys. Lyset i logoet er faktisk lidt specielt, for det fader langsomt ud og op igen, hele tiden. Kærestens første reaktion da hun så det var "Det er som om den trækker vejret", og ja - hun har faktisk ret. Det fik mig så til at syntes at den her mus faktisk er lidt skummel.
Men igen - så længe det er blåt, er det godt?





Jeg har brugt musen et stykke tid nu, og jeg må erkende at den aldrig falder til ro i min hånd. Jeg har flere gange brugt musen som normalt, men pludselig rammer min tommelfinger "tilbage" knappen på siden af musen ved et uheld. Det er muligt jeg er blevet forvænt med "hvilepladen" på MX1000, men det er i hvert fald generende. Udover det er scroll-hjulet en anelse langt nede på musen. Jeg skifter (af mystiske årsager) mellem at bruge pege og langefingeren til at scrolle med, men det er som om at min pegefinger kun når halvvejs til hjulet.
Silent
 
Skribent
Tilføjet:
02-11-2005 16:10:00
Svar/Indlæg:
3222/204
De fleste gamere bruger vel en mus med ledning, netop for ikke at løbe tør for batteri midt i en intens kamp.

Men ellers fin tes.



Anti-Pjerrot
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-11-2005 23:19:11
Svar/Indlæg:
2126/135
#2 enig! Det er absolut den eneste irreterende ting ved trådløse mus idag...

Dog er batteriskifte på eks. G7 næsten umærkeligt da det er så let... Prøvede den på computermessen i Valbyhallen, og det var über nice!

Hvis der kommer en mus alá G7, hvor batteriet oplades ved kineti - så tror jeg den ville ramme min 100% skala!

God test (Også G7 testen ;) )



gandalf18
 
Ny Skribent
Tilføjet:
06-11-2005 07:42:58
Svar/Indlæg:
5678/460
jeg ligger lige mærke til at der i testen står at copperhead og G7 musene er de første med 2000 dpi så er det at jeg har en boomslang liggene med 2100dpi så det passer ik helt



PBM
 
Superbruger
Tilføjet:
29-03-2006 15:54:35
Svar/Indlæg:
309/23
#6

Jeg har for ikke så lang tid siden købt en Copperhead som jeg bruger på en Steelpad 4D, og den kører rigtigt godt.

Jeg kan kun anbefale 4D, jeg synes ikke der er nogen grund til at købe en dyrere måtte!