Test: Razer CopperHead

Styre-enheder d.  02. november. 2005, skrevet af B@NG 4 Kommentarer.  Vist: 14611 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Sd-Data A/S
DK distributør: Sd-Data A/S

Konklusionen


Vi er nået til vejs ende efter endnu en muse-test. Som sagt så er det kun den enkelte bruger, der kan vurdere hvilken mus der er bedst til ham/hende. Der er stor forskel på hvordan vi opfatter korrekt ergonomi, perfekt friktion og tilpas vægt.

Musen her er meget præcis, den glider let og den har nogle lækre funktioner via softwaren. Musen var først med 2000dpi, og er den eneste som giver muligheden for at gemme profiler direkte på musen. Af denne grund giver jeg musen 5 i innovation og teknologi. Man har valgt at bruge laser teknologien hvilket er et stort plus. Der er ikke rigtig nogen bundle med men der findes dog en mulighed for at justere vægten på musen hvilket er afgørende for mange, og det er synd at man har valgt at lave dette til en ekstra pakke. Dog er der en CD-ROM med softwaren på, og en manual på engelsk. Det er ikke helt godt nok, og giver derfor kun et lille 2-tal.

Designet er jeg langt fra tilfreds med. Jeg er ikke til blåt lys alle steder, og absolut ikke i min mus. Ergonomien er langt fra ligeså god som f.eks. Logitech og Microsoft og får derfor ikke mere end 2 på dette punkt. Softwaren vil jeg gerne rose. Man har mulighed for mere eller mindre alt heri, og så igen har man muligheden for at gemme det. Jeg kan ikke give topkarakterer for at gemme det, da det allerede er gjort, men et 4-tal for softwaren skal den have. Ydelsen er som den skal være, ingen tvivl der. Musen er både præcis og hurtigt og klarer det den er skabt til, intet mindre end et 4-tal kan gøre det.

Sidst er der kun prisen tilbage. Jeg syntes at 5-600,- for en mus kan accepteres, men så er det også det! Godt nok bruger man den meget, og en perfekt mus er altid pengene værd, men der er ingen grund til bondefangeri. Jeg forholder mig neutralt på et 3-tal her.



Test: Razer CopperHead
Innovation / Teknologi5
Bundle - Tilbehør2
Design - Layout2
Software - BIOS4
Ydelse4
Pris3
Samlet66%
Award

Læs om vores forklaring på ratingen her

Read about our ratings here
Silent
 
Skribent
Tilføjet:
02-11-2005 16:10:00
Svar/Indlæg:
3222/204
De fleste gamere bruger vel en mus med ledning, netop for ikke at løbe tør for batteri midt i en intens kamp.

Men ellers fin tes.



Anti-Pjerrot
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-11-2005 23:19:11
Svar/Indlæg:
2126/135
#2 enig! Det er absolut den eneste irreterende ting ved trådløse mus idag...

Dog er batteriskifte på eks. G7 næsten umærkeligt da det er så let... Prøvede den på computermessen i Valbyhallen, og det var über nice!

Hvis der kommer en mus alá G7, hvor batteriet oplades ved kineti - så tror jeg den ville ramme min 100% skala!

God test (Også G7 testen ;) )



gandalf18
 
Ny Skribent
Tilføjet:
06-11-2005 07:42:58
Svar/Indlæg:
5678/460
jeg ligger lige mærke til at der i testen står at copperhead og G7 musene er de første med 2000 dpi så er det at jeg har en boomslang liggene med 2100dpi så det passer ik helt



PBM
 
Superbruger
Tilføjet:
29-03-2006 15:54:35
Svar/Indlæg:
309/23
#6

Jeg har for ikke så lang tid siden købt en Copperhead som jeg bruger på en Steelpad 4D, og den kører rigtigt godt.

Jeg kan kun anbefale 4D, jeg synes ikke der er nogen grund til at købe en dyrere måtte!