Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 618,00
Produkt udlånt af: Asrock
DK distributør: DCS

Kassens indhold

Liste over tilbehør / Kassens indhold :

  • 2 SATA 6Gb/s kabler
  • I/O skjold
  • XSplit premium 3 måneders licens
  • Manual
  • Software manual
  • Driver CD

Det er nemt at se på indholdet af kassen af bundkortet her ikke er i den helt ekstreme ende. Det er kun det absolut nødvendige der følger med, ikke en gang en SLi bro ligger i kassen, men det er også forståeligt nok da bundkortet ikke understøtter SLi. Det hele er selvfølgelig med til at holde prisen nede. Ofte ser man producenter lige smide en eller to ubrugelige ting med i deres budget udgaver, men ASRock er gået hele vejen for at kunne leverer et så billigt bundkort som overhovedet muligt.

Men selvom vi ser besparelser er de 3 måneders XSplit premium værd at tage med. Der er mange der vil live stream deres spil nu om dage, og som tidligere bruger af XSplit vil jeg sige at programmet er rigtig godt.

Manualer er der heller ikke blevet sparet på. Vi ser den sædvanlige tykke og godt gennemførte manual, og ved siden af en software manual der fortæller hvordan den med følgende software og BIOS skal bruges.

collectordk
 
Nørd
Tilføjet:
05-04-2014 08:52:57
Svar/Indlæg:
34/2
"Bundkortet har fået 2 PCIe x16 3.0 porte, hvor den øverste kører x16 hastighed, men den nederste kører kun x4 hastighed"

det har 2 X16 porte , og så kører den øverste x16 og nederste x4? Det var vist lidt vrøvlet eller?