Test: Buffalo WZR-1166DHP Air Station Router

Netværk d.  02. april. 2014, skrevet af Polarfar 0 Kommentarer.  Vist: 12206 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Polarfar
Oversættelse: Polarfar

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 690,00
Produkt udlånt af: Buffalo Technology
DK distributør: n/a

Layout / Design



Routeren fylder 34 x 183 x 212 mm, så der skal gøres plads på bordet i forhold til min gamle 11b/g/n model. Buffalo har valgt at flytte alle antenner ind i kassen, så det er nok en af forklaringerne på størrelsen. Kassen er lavet af plastik, der har fået en mat finish så det på afstand ser ud som om den er beklædt med et tyndt lag gummi.


På fronten sidder en række indikatordioder for netværk WAN/LAN og strøm. Bagsiden er fyldt op med netværkstilslutninger og funktionsknapper. Øverst finder vi USB 3.0 porten, der har en Eject knap tilknyttet, så du kan afmontere USB enheder uden at miste data. Der sidder også en knap der kan omstille routeren til AP (accesspoint). Det slukker for DHCP serveren, og routeren vil forsøge automatisk at kontakte nærmeste router for LAN adresser og DNS'er. Smart hvis du har brug for at dække et større område med to eller flere trådløse adgangspunkter.

 

 

I bunden af routeren finder vi en plastikstrimmel stukket ind i en sprække. På den strimmel står routerens fabriksindstillinger. Rigtig fin måde at gøre det på, så man slipper for at skulle bladre igennem manualer ( og efter et halvt års tid at skulle lede efter manualen først ) for at få konfigureret routeren. Hvis du af en eller anden grund får rodet for meget rundt i indstillingerne, så kan du altid nulstille enheden tilbage til disse indstillinger.

 


 

På næste side løber vi igennem indstillingerne.