Test: Func HS260 headset

Lyd d.  04. april. 2014, skrevet af Monberg75 0 Kommentarer.  Vist: 7077 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: Monberg75

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 595,00
Produkt udlånt af: Func.net
DK distributør: Func.net

Layout / Design:

Vi tager lige et kig rundt om dette lækre headset med en masse billeder.

Lækkert headset der fremstår virkeligt flot. Headsettet er af den lukkede type, så støjen udefra bliver holdt ude.

 

Volume styringen sidder på den højre side og er dejlig nem at komme til. Stikkene til mikrofon / ledning er universal, man bestemmer selv hvilket stik man bruger til hvad.

 

 

Fin krom detalje inde bag beslaget med sort metalnet ud over. Func har placeret deres logo diskret på hver side uden at være for prangende.

 

 

En rigtig god sammensætning af det grå og det sorte. Det sorte på højtalerne er med gummi beklædning og føles lækkert blødt og velour agtigt.

 

 

Sådan ser det ud når begge sider er trukket helt ud. Det hele ser ud som om det er lavet i plast, men virker stadig stærkt og stabilt. Højtalerne kan ikke dreje, men kan dog vippes lidt.

 

Stofkablet der følger med har en god længde på hele 3 meter. Man kan også bruge headsettet til sin mobil, der monterer man bare den ene ledning, den til højtalerne. Man kan dog ikke bruge det som mobil headset med mikrofonen. Man kunne måske savne en lidt tydligere indikering af hvad der var grøn og hvad der var lyserød (højtaler / mikrofon)

 

Her kan vi se hvordan ledningen monteres i headsettet, den går helt ind og bliver fikseret med nogle modhager, så den ikke ryger så nemt ud.

 

Mikrofonen monteres ligeledes nemt i headsettet, der er tapper så den ikke drejer når man justerer armen. Armen er blød og nem at justere til ens behov.

Mikrofonen kan sjovt nok vende på flere forskellige måder, så kan man selv bestemme hvilken side mikrofonen skal sidde i. Og man kan skifte stilling hvis man ikke skal bruge den noget tid, så kan man sætte den til at pege op langs bøjlen i stedet for.

Mikrofon hovedet er lille og diskret, det er nu meget dejligt.

 

På mikrofon stikket kan man afbryde for selve mikrofonen med en lille kontakt.

Jeg syntes det er en super fed detalje der følger to sæt puder med, så kan man selv vælge det man nu lige er til.

Inde i brugervejledningen finder man dette plastkort som indikerer at det er et ægte produkt man har købt, og at det er testet fuldt funktionsdygtigt. Hvis man registrerer sit produkt på func.net får man teknisk support og 12 måneders udvidet garanti. Denne registrering skal forekomme inden for 3 måneder efter køb.

 

Nu er det tid til at teste produktet, på næste side.