Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 885,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

BIOS

BIOS'en på H97 PRO er faktisk magen til den som vi så på Z97 bundkortene, så jeg har nuppet afsnittet fra den artikel.

 

 

Det første vi bliver mødt af er EZ Mode. Før var det ikke muligt at sætte XMP profilen her, men det er det med den nye serie. Det gør det meget nemt for dem der helst ikke vil længere ind og forvirre sig rundt i de mange indstillinger.

 

 

Trykkes der på F7, bliver man mødt af dette skærmbillede der overordnet fortæller hvad systemet er udstyret med, og hvor sprog og tid kan indstilles.

 

 

 

Extreme Tweaker er noget ASUS har kørt med i mange år efterhånden, og indstillingerne er også for det meste de samme. Her kan der indstilles frekvens og spændinger til rigtig mange ting.

 

 

Her er vi under næste menupunkt kaldet Advanced og dets undermenuer. Her er der rig mulighed for at indstille alle de onboard chips og funktioner på bundkortet som man har lyst til.

 

 

Under Monitor kan spændinger og temperaturer aflæses. Længere nede kan blæserhastighederne styres på alle blæserstik på bundkortet.

 

 

Under Boot kan der indstilles om man vil vente på F1 hvis der er fejl, om man vil have ASUS billedet og mange andre ting.

 

 

Under sidste menupunkt Tool kan Flash programmet, der bruges til at opdatere BIOS, startes, der kan også gemmes BIOS indstillinger og ses hastighed for RAM.