Test: MSI NX7800GT

Grafikkort, NVIDIA  d.  26. november. 2005, skrevet af B@NG 2 Kommentarer.  Vist: 9237 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Sd-Data A/S
DK distributør: Sd-Data A/S
Produktet er venligst udlånt af: www.msi-denmark.com
Produktet distribueres i DK af: www.interdata.dk
Link til producentens website: www.msi.com.tw



Test: MSI NX7800GT
Innovation / Teknologi4
Bundle - Tilbehør4
Design - Layout3
Software - BIOS4
Ydelse4
Pris3
Samlet73%
Award

Læs om vores forklaring på ratingen her

Read about our ratings here

Konklusion



Det er svært at skrive flere konklusioner om 7800GT kortene, da de alle ligner hinanden.
De følger reference designet, de yder ens og overclockings-mulighederne er for det meste det samme. Godt nok clocker dette MSI kort godt, men jeg er ret overbevist om at det hører til tilfældighederne. 7800GT kortene vil uden tvivl få stor succes på markedet, men vil også få stor konkurrence fra de kort, som ligger i den høje ende af mid-range markedet. Mest for pengene - så vil jeg til hver en tid anbefale et GT frem for et GTX kort. Ikke mindst fordi at GT kortene besidder et godt overclockings-potentiale. Ydelsen er som forventet, dog er den ikke høj i forhold til prisen på kortet.

Der er hverken for meget eller for lidt med til MSI kortet. Software delen er god, MSI har inkluderet deres egen software pakke, og selvom meget af det ikke relaterer til grafikkort, så er det alligevel "gratis" programmer som man sagtens kan drage nytte af.
Af spil er der at nævne "Chronicle of Riddick", og taget i betragtning af at det er et GT kort, hvor der ofte intet er med, så er det faktisk en helt flot pakke der er med her.
Uden tvivl er MSI kortet her det bedste 7800GT kort vi har haft til test her på redaktionen!

Det er lidt svært at vurdere priserne pt. da de falder drastisk lige nu. I skrivende stund er der over 1.000,- mellem det billigste og det dyreste 7800GT baserede grafikkort. Når det er sagt, så må jeg hellere understrege at man med 7800GT, helt sikkert får et godt grafikkort til prisen.



UK Summary


It is difficult to conclude anything more about the 7800GT cards as they are all so alike.

They follow the reference design, they perform similarly and the overclocking options are mostly the same. While this MSI card performs well, I am convinced that is a mere coincidence. The 7800GT cards will undoubtedly be a great success, but they will also face considerable competition from the high end of the midrange market. If you want value for money then I definitely recommend a GT card rather than a GTX card. Not least of all because the GT cards have good overclocking potential. Performance-wise it is as expected, but not high considering the price.

The bundle is adequate. The software is good - MSI has included its own software package, and although a lot of it is not related to graphics cards it is still "free" programs.

The games include "Chronicle of Riddick" and considering the fact that this is a GT card, and they often come without any games, this is actually very nice.

The MSI card is undoubtedly the best 7800GT card this editorial staff has tested.

DTU_XaVier
 
Elitebruger
Tilføjet:
26-11-2005 13:10:21
Svar/Indlæg:
2786/120
Var det kun mig der læste graferne som om, at MSI'et nogen gange SLOG et 7800GTX?? :o
Rigtig god test... ;)

MVH.
Toke :)



DTU_XaVier
 
Elitebruger
Tilføjet:
26-11-2005 13:11:10
Svar/Indlæg:
2786/120
Ah... kom til at vende graferne om (forbandede farvekoder :00) :r
:e

MVH.
Toke :)