Test: GAMDIAS APOLLO Extension Optical Gaming mus

Styre-enheder d.  08. august. 2014, skrevet af Monberg75 0 Kommentarer.  Vist: 8858 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: Monberg75

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 253,00
Produkt udlånt af: Coferrodetail.dk
DK distributør: Coferrodetail.dk

Test:

Så er det blevet tid til at teste musen, og fortælle om oplevelsen med den.

Produkt der sammenlignes med : Logitech G9 Laser Gaming Mouse

Først vil jeg gerne lige vise lys effekterne som er i musen, Scroll hjulet lyser op i den farve du har valgt til profilen i HERA, så man kan få scroll hjulet til at lyse i 5 forskellige farver.

Bag på har vi GAMDIAS logo som lyser op i deres karakteristiske gule farve, som vi kender det fra alle GAMDIAS produkter. Hvis man skulle være i tvivl, så står der ZEUS inde i deres logo.

Mit første indtryk af musen var at den var frygtelig smal, så det var jeg lidt spændt på om jeg kunne vænne mig til at bruge. Dernæst så er der placeringen af knapper. Med en knap på hver side, i stedet for 2 knapper på den ene side, det var jeg også lidt skeptisk ved.

Komfort / Daglig brug:

Denne mus er alt for lille til min store hånd, hvilke gør at man let kramper  i tommel og lillefinger, fordi man skal klemme dem så meget sammen. Udover det bevæger musen sig godt, glidepuderne fungerer som de skal, så det er ret friktions frit at brug musen. Knapperne fungerer også godt, de er tilpas bløde at trykke på, med fin feedback i form af kliklyd. Placeringen af knapper kunne måske være bedre. Den bagerste knap i venstre side sidder sådan set fint nok, man kan sagtens nå den med tommelfingeren, men knappen i højre side er MEGET svær at nå med lillefingeren, da den jo er trukket lige så langt tilbage som venstre side. Så hvis man skal bruge knappen i højre side, eller lillefinger siden, så skal man nok vælge en funktion der man ikke skal bruge så tit.

Gaming:

Med hensyn til gaming, så fungerer musen rigtig godt. Man kan indstille den til den DPI man ønsker, hvilket er super, og man kan jo vælge en knap til at skifte DPI med. Så alt i alt kan man bruge denne mus til daglig brug og til gaming uden de store problemer.

Fordele / Ulemper:

Den største fordel ved denne mus, er alle de muligheder i softwaren. For en voksen mand med store hænder, er denne mus alt for smal generelt. Det giver krampe i hænderne at holde på den i længere tid. Scroll hjulet mangler efter min mening klik følelsen når man scroller, det er lige blødt nok til mig i forhold til min egen mus. Men det er nok en smagssag. Så er der det visuelle, altså en indikation af hvilket DPI niveau man er på. Det mangler helt på musen, så man er nødt til at tælle sig frem og køre rundt med musen, det er en stor ulempe syntes jeg.
GAMDIAS har dog valgt nogle fede funktioner til sine museknapper, så man har nogle muligheder jeg ikke lige har prøvet før, det er ret fedt. Alt i alt er musen fed i form af sin konfigurerbarhed ved hjælp af HERA softwaren.

 

De sidste tanker og opsummering kommer på sidste side.