Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1011,00
Produkt udlånt af: Asrock
DK distributør: MMD

Overclocking

Bundkortet klarer sig ganske fint når det kommer til overclocking. BIOS'en er nem og overskuelig, og bundkortet kan leverer en ganske stabil spænding til CPU'en.

 

3Dmark:

ASRock kortet lægger sig en smule bagud i Cloud Gate, og forskellen er ikke ret stor i Fire Strike. I Ice Storm lægger det sig ganske pænt i mindten.

 

BasemarkCL:

Totalt lægger ASRock kortet sig meget tæt op ad Maximus VII Ranger kortet. Men i de forskellige kategorier er det svært at se hvorfor, for det lægger sig faktisk under i dem alle.

 

Cinebench R15:

Igen lægger det meget tæt i Cinebench. ASRock kortet lægger sig i midten som vi også så det uden overclock.

 

CrystalDiskMark x64:

Endnu en gang lægger ASRock kortet sig i midten mellem de to sammenlignede kort.

 

Maxxmem2:

I skrivning så vi ved standard hastighed at ASRock kortet sagtens kunne følge med de to sammenlignede kort, men med overclocket falder det en smule bagud. Til gengæld ser vi en rigtig god ydelse i kopiering, og ligger sig lige efter MSI's kort i læsning.

 

PCmark8:

I kreativitet så vi at ASRock kortet faldt lidt bagud ved standard hastighed, men med overclocket følger det ganske fint med.

 

wPrime:

Før så vi ASRock som det hurtigste i 32M ved standard hastighed, men med overclocket lægger det sig i midten, men som det absolut hurtigste i 1024M hvor det før var det langsommeste. Hvor ASRock kortet har fundet den ydelse henne ved jeg ikke.