Test: Corsair M65 RGB Gaming Mouse

Styre-enheder d.  28. oktober. 2014, skrevet af Monberg75 5 Kommentarer.  Vist: 8008 gange.

Korrekturlæser: noXpert
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: Monberg75

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 569,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Software:

Softwaren der følger med musen er MEGET kompliceret. Jeg har simpelthen ikke kunnet finde den ting man IKKE kan med denne software til musen.

Jeg gennemgår grundindstillingerne på musen og fortæller lidt om hvilke muligheder der er. På det første billede her kigger vi på profiler: Man kan lave så mange profiler man har lyst til, men man kan kun opbevare en profil i musen, så man kan tage sin gaming profil med sig uden at skulle installere softwaren.

I 'Assignments' kan man vælge hvilken funktion hver enkelt knap på musen skal have, og der er virkelig mange funktioner. Man kan lave macroer, man kan bede den indsætte en tekst, når man trykker på knappen, eller bare et enkelt bogstav, genveje til programmer og mediaplayer, ja, der er sågar en timer funktion, så der tælles ned og udføres en funktion, når tælleren når 0.

 

 

 

 

I 'Performance' i Profiler, sætter man hvordan musen skal opføre sig, hvilke DPI levels der skal være, hvilken DPI 'Sniper' knappen skal være på og diverse andre ting.

 

 

 

 

Inde i 'Lightning' sætter man lys effekterne på musen, og her kan man sågar lave sin egen lyseffekt. Så udover at have standard lys på musen, kan man lave alle mulige former for effekter, ikke nok med pulsering, men man kan også lave bølgeeffekter mellem farverne og sit helt eget mønster.

 

 

 

 

Går vi væk fra profilerne og kigger på de andre faner, så kan man med fanen 'Actions' lave de funktioner man kan vælge til museknapperne. Så det er en nemmere måde at redigere de forskellige funktioner på.

 

 

 

 

Hopper vi videre til fanen 'Lightning', så kan man herinde redigere og oprette de lyseffekter man kan vælge til musen i profilerne. Også her en nem tilgang til redigeringen af effekterne.

 

 

 

 

Inde i 'Settings' kan man tage backup og gendanne sine indstillinger til programmet, man kan indstille hvilke media players softwaren og musen skal understøtte og indstille, hvordan softwaren ellers skal opføre sig. Inde i 'Device' kan man se hvilken firmware der er i musen, og man kan opdatere denne. I 'Support' får man vejledning til hvordan man får hjælp til sit produkt, og der er link til Corsair hjemmesiden.

 

 

 

 

 

Næste side tester jeg enheden.

Inderhaten
 
Overclocker
Tilføjet:
28-10-2014 10:21:55
Svar/Indlæg:
341/69
Tak for et fedt review.
Er vidst nu helt sikker på at denne mus skal erstatte min g9.
Eneste der så er, er at man jo næsten også skal have sig et af corsairs rgb tastaturer??


Monberg75
 
Moderator
Tilføjet:
28-10-2014 10:23:47
Svar/Indlæg:
1194/156
det kommer der også en anmeldelse af, jeg har anmeldt K70 tastaturet for nyligt.

Den anmeldelse er på vej denne møllen.

Det samme gælder faktisk Razer Chroma serien, som er Razers bud på rgb farver i tastatur, mus og headset.


Inderhaten
 
Overclocker
Tilføjet:
28-10-2014 21:26:08
Svar/Indlæg:
341/69
Det ser jeg frem til🙂


Renegger
 
Superbruger
Tilføjet:
29-10-2014 07:41:11
Svar/Indlæg:
9/0
Synes deres mus ligger forfærdeligt i hånden og byggekvaliteten virker ikke specielt god.


Monberg75
 
Moderator
Tilføjet:
29-10-2014 07:45:46
Svar/Indlæg:
1194/156
#4

Du skriver ikke i forhold til hvilke andre produkger du har denne mening.

Men en Aluminiums krop, og knapper med 20 mio kliks holdbarhed, ved jeg da ikke lige om jeg vil sige er dårlig byggekvalitet.

Den mus her lå ret godt i hånden efter min smag, så det er vist individuelt hvad man syntes er godt på det område :)

Min søn holder for eksempel på en helt anden måde på musen, og har nogen gange sin egen med, når han kommer på weekend og skal spille.