Test: Cooler Master Octane Combo

Styre-enheder d.  27. oktober. 2014, skrevet af Monberg75 2 Kommentarer.  Vist: 8098 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: Monberg75

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 0,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Test:

 

Så er det blevet tid til at teste dette glimrende begynder sæt.

 

 

Produkt der sammenlignes med :

Logitech G9 Laser Gaming Mouse
Ozone Strikepro Mechanical Gaming Keyboard

 

Der er blevet gamet, surfet, redigeret billeder og meget mere med dette sæt, så jeg skulle mene jeg har været rundt om alle ting.

 

 

Tastatur:
Tastaturet som er et membran tastatur, har den fordel, at det ikke larmer så meget som et mekanisk tastatur. Det er meget forskelligt om man kan lide den slags tastaturer, og holdbarheden er måske heller ikke så stor, tasterne kan måske ikke holde til lige så mange tast som et mekanisk tastatur.
At tastaturet er fuldt belyst under tasterne, det skal man lige vænne sig til, man kan godt blive lidt overvældet af det meget lys. Men når man så har vænnet sig til det, fungerer det faktisk meget godt.
At tastaturet har dedikerede multimedia taster er super lækkert, jeg kan godt lide at man ikke skal bruge en kombination af taster for at skrue op og ned for lyden, samt pause musikken, eller hvad man nu lige ser. At man har valgt at gemme nogle af de andre specielle funktioner under taste kombinationer, må være gjort fordi man ikke mener man justerer de funktioner så tit, det kan der selvfølgeligt være noget om.
Tasterne på tastaturet er lidt specielt udformet, her taler jeg om 'enter' tasten, som er lille, og 'mellemrum' som er smal og buttet. Det fungerere faktisk rigtig godt med mellemrum tasten, den er lidt tykkere ved højre hånd, hvilket gør at man nemmere rammer den n¨r man sidder og skriver, da  jeg typisk bruger højre tommelfinger på mellemrum tasten. Den lille 'enter' tast er til stor irritation, når man er vant til en stor tast der, men det er nok bare en vanesag.
Tastaturet har ydermere 19 tasters anti ghosting, hvilket gør at det nemt opfatter alle dine tastetryk når du spiller.

 

 

Mus:
Musen ser ret sej ud, og det at man kan skifte farve har også sin fordel, så kan man tilpasse farven til sit værelse eller sit setup af resten af computeren. Der er ikke rigtig meget man kan justere på musen selv, det er alt sammen fastsat på forhånd, det har fordele og ulemper.
Scroll hjulet har ikke så markante klik, det er jeg vant til fra min egen, men jeg har testet en del andre mus, og der er meget forskel på hvordan scroll hjulet opfører sig.
Udover det, virker alle tasterne som om de er godt placeret på musen, de er nemme at trykke, og der er god lydmæssig og følelsesmæssig feedback på knapperne, der gør dem gode at trykke på. Højre og venstre musetast er nomineret til 10 mio tryk, hvilket må siges at være en del, så den burde kunne holde et stykke tid.

 

Samlet:
Dette sæt er et godt begynder sæt, for den lidt mere avancerede begynder. Det er for personer som godt ved hvad de vil have, som er begyndt at lege lidt mere seriøst med gaming, og som allerede har en ide om det med farve tilpasning osv. som er en stor del af gaming miljøet. Man får det mest grundliggende muligheder for tilpasning af udstyret, farve og repeat på tastaturet, og op til 4 DPI levels på musen.

 

De sidste tanker og opsummering kommer på sidste side.

 

mfcods
 
Elitebruger
Tilføjet:
01-11-2014 12:13:16
Svar/Indlæg:
4217/223
ud fra billedet på forsiden, så minder det om noget fra transformers


Monberg75
 
Moderator
Tilføjet:
01-11-2014 12:25:08
Svar/Indlæg:
1194/156
Haha, ja, jeg havde samme tanke, musen kan godt ligne lidt når man holder den rigtigt ;)

Men bare rolig, den er ikke farlig, kun overfor dine modstandere :P