Test: Arctic Accelero Xtreme IV

Køling d.  24. oktober. 2014, skrevet af Lyngze 1 Kommentarer.  Vist: 9814 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Lyngze
Oversættelse: Lyngze

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 402,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Installation

Her vil jeg hurtigt gennemgå de fleste trin i installationsprocessen for at give et lidt bedre overblik over hvordan den lidt anderledes køler skal monteres på grafikkortet.

Det første der sker er selvfølgeligt, at den originale køler afmonteres med alt hvad der tilhører af heatsinks, kølepasta osv,, hvilket jeg ikke vil gå i nærmere detaljer med.

Herefter placeres de termiske puder på PCB'et, en nem retningslinje er at gå efter hvor de termiske puder på den originale køler har siddet på oversiden og så sætte dem på samme måde blot på undersiden af kortet. Herefter skæres mellemlægningsplastiken ud så der er huller til alle de termiske puder og den lægges på PCB'et.


   


For at køleren er helt klar til at blive monteret, skal de 4 gevindstænger skrues fast i monteringsbeslaget på kølehovedet. Når først de er fastgjort, er alle forberedelser til at starte monteringen stort set klaret og det eneste der mangler er faktisk at klappe sandwichen sammen og få den spændt sammen med de medfølgende skiver og klemmer.


 

Når der så er samling på det hele, er det sådan set bare at sætte kortet i maskinen igen. Arctic har, sikkert på grund af den store heatsink på bagsiden af køleren, vedlagt et monteringsbeslag som monteres på et par af de klemmer der holder køleren sammen om grafikkortet. Beslaget kan så skrues fast i PCI udtagene ligesom grafikkortet normalt gør det. Forskellen er bare, at i stedet for 2 skruer kan man nu skrue den fast med op til 6 skruer. Som i kan se på billedet, har jeg kun brugt et par enkelte skruer, hvilket skyldes at der i vores tilfælde er nogle få kompatibilitetsproblemer med vores Corsairs Carbide 500R kabinet og denne køler, da skinnen kun lige knap kan være der og kun med nøje og besvær kan skrues i,. Jeg kan dog ikke sige om det kun er med vores kabinet eller med kabinet modellen generelt.



Så er køleren monteret, og vi tager på næste side et kig på hvordan den klarer sig i test.

Hapsdog1
 
Overclocker
Tilføjet:
24-10-2014 10:01:46
Svar/Indlæg:
294/19
wow det ser voldsomt ud i det kabinet 😲 , jeg ville nok ikke købe en køler som fylder så meget. Men gode resultater