Test: GAMDIAS Erebos Extension Optical Gaming Mouse

Styre-enheder d.  08. november. 2014, skrevet af Monberg75 0 Kommentarer.  Vist: 7666 gange.

Korrekturlæser: noXpert
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: Monberg75

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 349,00
Produkt udlånt af: GAMDIAS
DK distributør: Coferrodetail.dk

Test:

 

 

Produkt der sammenlignes med:

Logitech G9 Laser Gaming Mouse

 

Der er spillet spil, surfet, redigeret billeder og generelt bare brugt i dagligdagen.

 

Generelt / Dagligdag:

Jeg har brugt denne mus over et par dage og har fået den tilpasset mine hænder og behov. Det er generelt super lækkert at man lige kan skifte siderne ud, mens man lige tilpasser den til sin hånd. Når man så har fundet den bedste løsning med siderne, hvilket jeg fandt ud af var den mellemste på venstre side, og mindste på højre, ja, så kan man gemme de andre paneler til side i den fine kasse. Det samme gælder med vægtklodserne; man ved jo aldrig hvornår man lige får lyst til at lege lidt med det igen.
Det, at man kan tilpasse funktionerne på knapperne og man har et par ekstra knapper på siden, gør, at musen er anvendelig til de fleste ting. Det er ret lækkert. Jeg har dog kørt med standardindstillingerne, da de faldt mig meget naturlige, men jeg kunne sagtens forestille mig, at man ville ændre nogen af knapperne i specielle spil, eller hvis man lavede noget specielt, som redigerede billeder eller andet som profession.
At farven kan skiftes på scroll hjulet, syntes jeg er rigtig lækkert. Så kan man altid tilpasse farven til resten af sit udstyr. Også selve klikfunktionen når man ruller med scrollhjulet er OK. De er ikke så kraftige som på den mus jeg har, men det er jo en smagssag om de skal være det eller ej. Overfladen på musen er jeg bare helt vild med. Jeg elsker den bløde gummicoating, der er på den.

Gaming:

Jeg har spillet lidt forskellige spil med musen for at se, hvordan den opfører sig og reagerer. Den har stået på Quake og Titanfall, hvilket er nogle ret hektiske spil, som stiller ret store krav til musen, dens manøvredygtighed og knappernes reaktionstider. Og jeg må sige, at musen gør det godt. Den suser bare afsted hen over musemåtten uden nogen slinger i valsen, og knapperne reagerer lige med det samme, når man trykker på dem. Så alt i alt, når at man har fået tilpasset musen fysisk, er det en super lækker mus at spille med.

Softwaren:

Den software der er til musen gør det godt. Man har alle de muligheder man har behov for på en mus og så lige lidt ekstra. Man kan indstille følsomheden, makrofunktioner og meget meget mere, så der skulle være muligheder nok til at opfylde ethvert behov.

 

 

De sidste tanker og opsummering kommer på sidste side.