Test: Razer BlackWidow Ultimate Chroma keyboard

Styre-enheder d.  28. november. 2014, skrevet af System 2 Kommentarer.  Vist: 13262 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: System
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1399,00
Produkt udlånt af: Razer
DK distributør: n/a

Software:

 

Synapse hedder softwaren som Razer har udviklet til at styre alle deres enheder. Det er ret smart, så skal man ikke have flere programmer installeret hvis man har flere Razer produkter til sin computer.

 

Den første skærm man møder, er 'Customize', hvor man kan sætte alle knapper, med forskellige funktioner, som makroer osv. Jeg har lavet 'F' tasten om til noget andet end standard, så skifter den farve på oversigten, så man har overblik over hvilke taster der har skiftet fra standard funktionen. Man kan gemme flere profiler, og hver profil kan være tilknyttet et program / spil.

 

 

Næste fane, er 'Lighting' her kan man vælge lyset på hver enkelt tast, man vælger tasten med musen, og vælger derefter farven. Man kan vælge flere taster på en gang, eller vælge en 'base color' som så vil være grund farven på hele tastaturet. Meget enkelt og lige til. Der er også forskellige lys effekter, dem finder man under rullemenuen 'Effect'.

 

 

Der er også en 'Template' rullemenu, hvor man kan vælge lyssætningen efter en standard. Det er Razer der har sat denne standard, og lur mig, om der ikke kommer flere med tiden. Der er til de mest kendte spil, og typer af spil. Man kan redigere videre på disse standarder, og gemme dem under sin egen profil.

 

 

Inde i fanen 'Gaming Mode' kan man vælge, hvad der skal slukkes og tændes af specielle funktioner, når man vælger 'Gaming Mode'.

 

 

Til sidste kan man vælge 'Macros' som er macro optageren, her kan man optage macroer, som man kan vælge til forskellige knapper. Det er mere hvis man vil forberede eller tilpasse makroer. Man kan også optage makroer 'live' og tildele dem en knap, uden at skulle herind.

 

 

Næste side tester jeg enheden.

 

KingGuru
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-04-2015 21:48:56
Svar/Indlæg:
624/173
Savner lidt i vurderingen omkring hvad der mangler for at få 5 i de enkelte discipliner..


Monberg75
 
Moderator
Tilføjet:
05-04-2015 21:56:05
Svar/Indlæg:
1194/156
Hvis du læser hele anmeldelsen igennem påpeger jeg lidt fejl og mangler som kan sammenkædes med de forskellige kategorier i konklusionen. H is der er bare de mindste fejl og mangler, kan jeg ikke give top karakter. Det kan man jo kun hvis produktet er helt fejlfrit.

Deraf har de fået den vurdering som det har. Men 4 er også en meget flot karakter synes jeg da.