Test: Razer BlackWidow Ultimate Chroma keyboard

Styre-enheder d.  28. november. 2014, skrevet af System 2 Kommentarer.  Vist: 13263 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: System
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1399,00
Produkt udlånt af: Razer
DK distributør: n/a

Test:

 

 

Produkt der sammenlignes med :

Ozone Strike Pro Gaming Keyboard.

 

Der er spillet, redigeret artikler, chattet og surfet med tastaturet over et par dage, for at få et indtryk af mulighederne med farverne, og følelsen af de nye kontakter.

 

Spil:

Tastaturet fungerer rigtigt godt når man skal spille, knapperne er gode at trykke på, og reagerer som de skal. Jeg kan godt lide at knapperne har kliklyd, det giver fornemmelsen af at man ved når den er aktiveret, og man får hurtigt tilpasset sit tryk, så man ikke trykker så hårdt, da man har følelsen af klikket, og derfor ved at kontakten er aktiveret. Man kan godt have tendens til at trykke hårdere på andre taster, da man gerne vil være sikker på at aktiveringen er i orden, så man trykker tasterne helt i bund. Det at man kan sætte farverne op på hver enkelt knap, er super lækkert, så kan man lave farve profiler til hvert spil, så man ved hvilke taster man kan bruge til hvad.

Dagligdag:

Jeg har umiddelbart ikke haft nogen problemer med tastaturet, det har fungeret rigtig godt, og det har været rigtig sjovt at lege med lyset, lave forskellige profiler til spil og generelt bare teste det. Man kunne måske have ønsket dedikerede taster til multimedia funktionerne, da man bruger dem ret tit, i forbindelse med at skrue op og ned for lyden, og skifte nummer osv.

Lys:

Lyset på dette tastatur ser rigtig godt ud, det skifter dejligt flydende, man får virkeligt fornemmelsen af at tastaturet udnytter alle mulighederne for at styre lyset. Den hvide baggrund bag tasterne, gør at tastaturet kaster lyset godt tilbage mellem tasterne, som gør at det samler lyset mellem tasterne, det er en god detalje.

 

De sidste tanker og opsummering kommer på sidste side.

 

KingGuru
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-04-2015 21:48:56
Svar/Indlæg:
624/173
Savner lidt i vurderingen omkring hvad der mangler for at få 5 i de enkelte discipliner..


Monberg75
 
Moderator
Tilføjet:
05-04-2015 21:56:05
Svar/Indlæg:
1194/156
Hvis du læser hele anmeldelsen igennem påpeger jeg lidt fejl og mangler som kan sammenkædes med de forskellige kategorier i konklusionen. H is der er bare de mindste fejl og mangler, kan jeg ikke give top karakter. Det kan man jo kun hvis produktet er helt fejlfrit.

Deraf har de fået den vurdering som det har. Men 4 er også en meget flot karakter synes jeg da.