Test: QNAP QGenie Mobil NAS

NAS Server d.  15. november. 2014, skrevet af Gerner 2 Kommentarer.  Vist: 11087 gange.

Korrekturlæser: noXpert
Billed behandling: Gerner
Oversættelse: noXpert

Pristjek på NAS Server hos PriceRunner 1035,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Software

Vi er nu kommet til softwaredelen, hvor jeg vil beskrive hvordan de forskellige funktioner i deres App, som går under navnet QFile, fungerer og bruges.

 

Når man har fået tændt sin QNAP enhed, og den har fået lov til at starte helt, skal man logge ind på enhedens WIFI-signal. Derefter vil man kunne se enheden i ens QFile App, hvor vores i dette tilfælde hedder "QG-E16538".

 

Vi er nu kommet ind på enheden. Som billedet nedenunder viser, så er der altså sat både et SD-kort og oså et USB stik i QNAP enheden. Man vælger derfor selv, hvad man vil ind på af mapper. Det skal siges, at man kun kan komme ind på SD kortet og USB pinden, hvis man er logget på som gæst. I dette tilfælde er jeg logget ind som Admin, og kan derfor bruge det hele.

 

Her på billedet nedenunder, er jeg gået ind på min USB pind, hvor jeg har lagt en af mine film på. Jeg vil senere hen fortælle, hvordan enheden klarede sig med streaming af filmen.

 

Noget af det jeg synes var imponerende ved enheden var, at man kunne udføre baggrundsopgaver. Man kan f.eks. uploade hele ens kontaktbog fra mobilen til ens QNAP enhed, hvor den vil kunne udføre dette i baggrunden, mens man f.eks. så en film.

 

På billedet nedenunder kan man se, at der står en masse sætninger, som starter med "from (eller fra)". Dette er fordi, at man kan rykke rundt på ens filer, hvis man f.eks. ønskede sine filer fra SD kortet og hen til enhedens interne hukommelse.

 

 

På næste side tester vi produktet...

RpR
 
Elitebruger
Tilføjet:
16-11-2014 19:22:20
Svar/Indlæg:
45/3
Med kun 32gb plads, har jeg meget svært ved at se idéen i den.
Hvis man nu kunne skifte den indbyggede SSD ud med noget større!


Kalle2712
 
Overclocker
Tilføjet:
16-11-2014 20:18:08
Svar/Indlæg:
103/11
#1

Må gi dig ret,, har mere plads på min iphone