Test: QNAP QGenie Mobil NAS

NAS Server d.  15. november. 2014, skrevet af Gerner 2 Kommentarer.  Vist: 11089 gange.

Korrekturlæser: noXpert
Billed behandling: Gerner
Oversættelse: noXpert

Pristjek på NAS Server hos PriceRunner 1035,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Test

Vi er nu kommet til noget af det spændende, nemlig at teste produktet. Jeg var faktisk ret tilfreds med produktet, ja faktisk allerede fra da jeg åbnede kassen: Det var nemlig ikke et produkt, som så helt umuligt ud at bruge. Enheden blev sat til ladning, og jeg sørgede for at have noget spændende på min USB pind. Da enheden havde ligget de 3 timer, som der står i manualen den skal have ved første brug, begyndte jeg at læse guiden til enheden. Det var faktisk relativt nemt at få den til at fungere, da jeg i løbet af 5 minutter havde en enhed der var koblet til min smartphone.
Det første jeg giver mig til er at se den film, som jeg havde lagt på min USB pind, nemlig "American Hustle". Den loadede stille og roligt, hvor jeg derefter får en dejlig Full HD oplevelse. Her under er et billede af det fulde setup.

Bestående af:

  • QNAP QG-103N
  • Samsung Galaxy S4
  • Grado SR80i
  • 32 GB Sanddisk USB pind

 

Mine indtryk af kvaliteten er faktisk ret så overvældende, da jeg faktisk sidder og nyder filmen stille og roligt og billedet ser utroligt fornuftigt ud. Men også lyden er utrolig behagelig. Hvad jeg nogle gange oplever er, at billedkvaliteten er i top, men lyden er blevet nedgraderet noget så drastisk, men her var det overhovedet ikke tilfældet. Som det også kan ses på billedet, så er min smartphone og QNAP enhed relativt tæt på hinanden, så forbindelsen er noget bedre end hvis jeg var gået et par meter væk. Jeg oplevede nemlig, at hvis jeg gik lidt længere væk, så begyndte filmen at vise tegn på stutter. Derfor skal enhederne helst være i nærheden af hinanden, når det skal bruges.
Jeg begyndte derefter at spole frem og tilbage i filmen for at se, hvordan den klarede det med loading tiderne. Her klarede den sig faktisk skidt, i hvert fald efter min mening. Herunder ses et screenshot lige efter jeg har spolet i filmen.

Sådan her er den i en god sjat sekunder, hvor lyden bare spiller videre, mens billedet ser ud som på ovenstående billede. Efter et par sekunder er billedet så fint igen, og man kan nyde sin film.

 

På næste billede runder vi det hele af...

 

RpR
 
Elitebruger
Tilføjet:
16-11-2014 19:22:20
Svar/Indlæg:
45/3
Med kun 32gb plads, har jeg meget svært ved at se idéen i den.
Hvis man nu kunne skifte den indbyggede SSD ud med noget større!


Kalle2712
 
Overclocker
Tilføjet:
16-11-2014 20:18:08
Svar/Indlæg:
103/11
#1

Må gi dig ret,, har mere plads på min iphone