Layout / Design
Kabinettet er rigtigt lækkert i sin matsorte fremtoning og det er også meget elegant i sit rene og stilfulde udtryk. I venstre side er der et stort vindue i røgfarvet akryl så man kan kigge ind til hardwaren. I overkanten er der store huller med et groft metal meshgitter bag og det er her igennem eventuelle blæsere skal blæse ud af kabinettet.
På fronten er der absolut ingenting ud over det isatte Razer logo som jeg ellers kun har set på Razers produkter. Dette logo som der er LED lys i, er sat i så det flugter med stålpladen på fronten. Ja det er malet stålplade som er sat fast på plastik frontpladen.
Bag frontpladen som sidder ganske godt fast med 6 plastlåse gemmer sig front filteret som er fremstillet i en kraftig plast ramme med plastnet, så det kan sagtens klare en tur under lunkent vand i ny og næ. Det sidder fast med 2 magneter i overkanten og sættes ind i et hak i underkanten af kabinettet. På billedet til højre er filtreret fjernet og man kan se de 3stk. 120 mm FN V2 blæsere som kabinettet er udstyret med. Deres specifikationer er 1200 omdrejninger per min, 21 dBa og 45 CFM.
På bagsiden af frontpladen er der monteret en 5 mm tyk skumgummi, som sikkert fungerer som støjdæmpning samtidig. Denne støjdæmpning er nu slet ikke omtalt i specifikationerne på kabinettet, men jeg kan ikke finde på andet formål med det end støjdæmpning.
Fra den venstre side ser kabinettet ud som på ovenstående billede og igen er der isat et Razer logo på den spejlblanke plastside som kabinettet har på indersiden. Der er 2 stk. fingerskruer som holder sidepladerne.
Så kom sidepladen af, og nu kan man endnu tydeligere se logoet med LED lys i PSU'ens indkapsling. I højre side kan man se hakkerne som harddiskpladerne hænger i med bagkanten.
Et kig ned på de 2 pladser til SSD'er på overkanten af PSU indkapslingen. De holdes fast af en enkelt fingerskrue og kan så skydes ind mod en selv for at slippe de 4 styr de låses med. Kabinettet har 7 PCIe udvidelsespladser og blænd pladerne i metal er udstyret med finger skruer. Blæseren på kabinettets bagside er på 140mm.
Her er det et kig fra højre side ind mod PSU pladsen i bunden af kabinettet. Der er faktisk ingen begrænsninger i længden på PSU'en. Som det ses er der også rigtigt mange fæstepunkter for de medfølgende plastik strips og de er også nødvendige. For godt nok lover NZXT fra 17,5- 32 mm frigang til ledninger, men derfra skal man lige trække de 5 mm som skumgummi beklædningen af sidepladen fylder, og så er der faktisk ikke særlig meget plads.
For at underbygge at der er noget om snakken med den manglende plads til ledningerne, så ses her højre sideplade som så ud som på billedet da jeg tog den af første gang. Der er nogle dybe trykmærker i den ellers flotte skumgummi plade. At levere sådan noget til slutbrugeren synes jeg bestemt ikke er i orden. Det er desværre lidt øv i et ellers ret lækkert kabinet.
I venstre side af kabinettets højre side eller skal vi kalde det bagsiden af bundkorts pladen, sidder der 5 plader med plads til 5 stk. 3,5" Harddiske eller 2,5" drev. Der er også en mulighed for at montere en ekstra 3,5" harddisk i selve bundpladen under holderne, hvis de 5 ikke er nok. HDD holderne er af metal og sidder fast med 2 stk. fingerskruer. Enhederne skal skrues fast i pladen.
Monteringen af selve drevene er ligetil med 4 skruer i hver. På den store plade til højre monteres 2,5" drev på midten af pladen.
På billedet til venstre ses den Blæserhub som kabinettet leveres med. Den skal bare stikkes i et Molex stik som så kan forsyne op til 10 stk. blæsere. På billedet til højre ses LED lysets print og ledninger.
Her ses kabinettet fra højre siden. Ned langs siden af fronten ses huller med meshgitre, der har sekskantede huller hvor igennem kabinettet kan suge sin luft. Toppladen er også en kraftig plastikplade med en malet metalplade isat. Den buer ligesom fronten nydeligt ned i den ene side.
Så kom toppladen af og herunder er der plads til eventuelt 3 blæsere mere eller radiatorer i forskellige størrelser og tykkelser. Her har jeg flyttet blæseren fra bagsiden af kabinettet til toppen for at få plads til Antec H2O 920 køleren. USB stik og knapperne er monteret nydeligt på et par små print her i toppen. Billedet til højre viser indersiden af toppladen, som også er beklædt med 5 mm lyddæmpende skumgummi. Den sidder også fast med 6 kraftige plastlåse.
Et kig på toppen afslører fra venstre mod højre først startknap og reset knap, så audio stikkene og derefter 2 stk. USB 3.0 og 2 stk. USB 2.0 stik.
Fra bagsiden ser kabinettet ud som på billedet, og i toppen er der udblæsning for eventuelle blæsere gennem et mesh gitter. Derunder det velkendte hul til I/O skjoldet og ved siden af en 140 mm blæser. Dens specifikationer er 1000 omdrejninger per min, 21 dBa og 50 CFM. Det er også en af NZXT's egne blæsere. Derunder ses de 7 PCI pladser, og til højre for dem et par mega store huller med gummi tylle til vandkøling. En slange på 27 mm kommer fint igennem tyllerne. Nederst ses flangen som først skal monteres på PSU'en og derefter skubbes det hele ind i kabinettet. Den spændes fast med 4 fingerskruer.
Under PSU'en sidder der også et plastikfilter af den vaskbare slags. Der er også et lille håndtag så man kan få fat i det for at trække det ud. Det kører i små styreskinner i bunden.
Så nåede vi bunden og hernede ses de 3 hvide lyslister som lyset fra 2 meget stærke lysdioder fordeler sig ud i, og det er det der giver et grønt "glow" under kabinettet. Kabinettet er udstyret med 4 kraftige plastik støttepunkter og der er et blødere gummi indlæg i hvert punkt. Hullerne i bunden er til monteringen af et eventuelt ekstra drev i bunden af kabinettet, enten 3,5 eller 2,5" drev.
Tak til NZXT for nogle af billederne i artiklen.
På næste side sætter jeg hardware i.