Test: MAD CATZ R.A.T TE Mouse

Styre-enheder d.  30. januar. 2015, skrevet af Gerner 0 Kommentarer.  Vist: 8379 gange.

Korrekturlæser: noXpert
Billed behandling: Gerner
Oversættelse: noXpert

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 467,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Software

 

Vi er nu kommet til det stykke software, som hjælper vores R.A.T TE mus til at lave vidundere. Jeg vil herunder gå fra billede til billede og forklare hvad dette stykke software har at byde på.

På ovenstående billeder er vi under kategorien "Programming", hvor det er her der skal klippe og klistres, da man selv vælger hvad de forskellige knapper på musen skal bruges til. De har simplificeret det hele og har gjort det til plug-&-play, hvor du simpelthen bare tager et ikon i højre side, og herefter placerer den på den valgte knap der skal bruges.

Vi er nu kommet til "Settings", hvor det her bliver lidt mere teknisk. Under "Settings" er der lidt forskellige underkategorier, hvor vi her er under "Mouse Response (D.P.I)". På musen er der to knapper, som enten gør musen hurtigere eller langsommere, hvor det er herinde man bestemmer de fire forskellige hastigheder.

Vi er nu kommet til selve de knapper, der skifter hastigheden på ens mus, hvor kategorien hedder "D.P.I Switch". Her kan man simpelthen vælge at bruge knapperne som en D.P.I switch, eller bruge den som to ekstra macro knapper.

Her er vi kommet til "Precision Aim", hvilket jeg selv synes er meget sjovt at lege med. For hvis man vant til at spille FPS spil og nogle gange ønsker, at musen var lidt langsommere, så er her en sådan funktion på musens side. Man kan her vælge, hvor hurtig musen skal være når man trykker på knappen i siden, hvor hastigheden her er sat til 60 %.

Den her funktion er beregnet til hvis man f.eks. bruger en stofmåtte og derfor forårsager sensorforskydninger. Sætter man derfor denne på høj, så får man hjælp til sensorsporing, men sætter man den derimod på slukket, så er der ingen sensorsporing.

Her i "Support" er det så simpelt, at man kan få hjælp til allerede lavede profiler, drivers, software og contact til R.A.T, hvis man skal have yderligere hjælp.