Korrekturlæser: Verdenshersker
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: Verdenshersker

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1173,00
Produkt udlånt af: ASUS
DK distributør: DCS

Software

ASUS AI suite 3 er helt sikkert noget af det mest lækre stykke software, jeg længe har haft fingrene i. Det er supernemt at styre alle bundkortets funktioner, og kan sagtens bruges til at styre et hverdagsoverclock af dit system. I AI suite III er det også muligt at tænde og slukke for LED lysene på bundkortet. 
Med Fan Xpert 3 kan du med et enkelt tryk indstille dine PWM blæser, så de bliver så lydløse som overhovedet muligt. Det skal dog siges, at jeg har haft lidt problemer med at få den til at huske, hvilken profil jeg gerne vil bruge hver gang, jeg genstarter systemet. 

 

 

Her ses en hurtig oversigt over alle programmer, der følger med i AI Suite III.

 

 

Her i hovedmenuen kan man få en hurtigt overblik over sit system, blandt andet CPU frekvensen, status på de tilsluttede blæsere og hvor meget strøm CPU'en strækker.

 

 

Inde i 5-way Optimization er det muligt at indstille spændingen til CPU'en, ændre CPU frekvensen samt stressteste systemet.

 

 

Under TPU finder vi CPU Frequency, hvor det er muligt at sætte spænding og hastighed til CPU'en mere detaljeret, og overclock en enkelt kerne ad gangen.

 

 

I Fan Xpert 3 har man muligheden for selv at sætte blæser hastigheder i forhold til temperaturen i enten kabinettet eller på CPUén.
Derudover har du også muligheden for at bruge Fan Tuning, så finder AI Suite III selv den mest passende løsning i forhold til støj, varme og hastigheder.

 

 

Med det nye AI Suite III finder vi PC Cleaner, som et rigtig godt stykke værktøj, der kan hjælpe med at holde Windows ren og din computer hurtig.

 

 

Sidst men ikke mindst er vi inde i LED Control, hvor der er mulighed for at kunne styre det røde lys på bundkortet, der er tre forskellige indstillinger: lysende, pulserende og bølger. Hvis man ikke er til fest og farver kan man også slukke helt for det.