Test: Cooler Master Ergostand III

Diverse d.  28. oktober. 2015, skrevet af neemos 0 Kommentarer.  Vist: 6508 gange.

Korrekturlæser: Verdenshersker
Billed behandling: 
Oversættelse: Verdenshersker

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 334,00
Produkt udlånt af: Cooler Master
DK distributør: Cooler Master

Layout / Design



Her ses Ergostand III i brug og som det vil se ud hjemme på skrivebordet, såfremt man vælger at koble op med tastatur og mus. Men pænt produkt som man sagtens kan være bekendt at have stående på både stue og skrivebord.



Her ses Ergostand III forfra og slået op i fuld højde. Der kan dog sagtens justeres. Den kan ligge mere ned, men mere om det på næste billede.



Her ses Ergostand III fra siden og som man kan se er der flere forskellige indstillinger på enheden. Ganske fornuftigt, da den kan bruges både til bærbare og tablets.



Her ser vi Ergostand III bagfra og som man kan se, er der monteret en ganske stor blæser for at hjælpe med at holde din bærbare kølig.



Her ses selve blæseren, der er monteret i Ergostand III og som det ses, er der selvfølgelig monteret et støvfilter, så den ikke står og blæser støv ind i din bærbar. Blæseren, som de har sat i Ergostand III, er massive 230mm, så den kan forhåbenligt levere godt med luft uden den store støj.



Her ses den ene side på Ergostand II, og som man kan se, har de sørget for, at man kan holde styr på sine kabler.



Øverst i venstre hjørne på Ergostand III finder man blæserstyringen, som gør, du kan sætte farten på blæseren, så den passer lige til dine behov den dag.



Her ses Ergostand med en tablet på og som man kan se lige under tabletten, så er det muligt at justere holderne til at passe til lige din enhed.


På næste side tester jeg Ergostand III.