Test: Cooler Master Ergostand III

Diverse d.  28. oktober. 2015, skrevet af neemos 0 Kommentarer.  Vist: 6515 gange.

Korrekturlæser: Verdenshersker
Billed behandling: 
Oversættelse: Verdenshersker

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 334,00
Produkt udlånt af: Cooler Master
DK distributør: Cooler Master

Test



Man kan sige, at der måske ikke er så meget at teste på en opgave som denne her, så jeg valgte at bruge den i 14 dage i min hverdag, samt tage den 1 uge med til Mallorca og se hvordan den klarede 35 grader+ om sommeren.

Det praktiske
Utrolig nem at gå til, man pakker den bare ud og sætter sin bærbare eller tablet til og vupti, så er man faktisk kørende. Det tog mig under 5 minutter at sætte den op og koble min bærbare til den. Det er faktisk nok et produkt, som man slet ikke kan sætte op forkert, det er så simpelt.

Den daglige brug
Det tog mig lidt tid rigtigt at se, hvad jeg kunne bruge Ergostand til, fordi jeg aldrig har gjort brug af produkter som dette før. Men efter jeg ankom til et hotel med et mildest talt dårligt skrivebords miljø, opdagede jeg hvor dejligt det er at kunne få sat den bærbare op, som man ønsker det. Rent ergonomisk var den en livsredder og jeg er helt sikker på den har reddet mig fra hold i nakken flere gange, ganske simpelt fordi man har mulighed for at få sat skærmen op i øjenhøjde. Dermed slipper man for at sidde og bukke i nakken og tilrage sig en slem gang hold i nakken.
Af andre positive ting kan nævnes mulighed for at koble 4 USB enheder sammen med Ergostand III, så man slipper for at have et hav af opladere liggende over hele stuen eller kontoret. Man sætter simpelthen bare det hele til Ergostand III, og så oplader den via den bærbare på den måde. Dette skal man selvfølgelig kun gøre så længe, ens bærbare er koblet til strømmen.
Jeg vil faktisk sige, at jeg ikke har oplevet nogen ulemper som sådan under testen af Ergostand III. Det eneste jeg lige har oplevet på de 3 ugers test, er, hvis man skal transportere den rundt, det kan godt kræve lidt ekstra plads i tasken.

Støj og temperaturer
Selve støjniveauet på Ergostand III er lavt, behageligt lavt. Når den står på laveste indstilling, så er den næsten umulig at høre - selv i en stille stue. Det stiger dog lidt, når man skruer op, men jeg vil dog sige at selv på højeste blæserhastighed, så larmer Ergostand III ikke synderligt meget. Man vil derfor ikke have nogen problemer med at se en film f.eks og man vil ikke kunne høre selve blæseren, hvis man ser film på normalt lydniveau.

Når det kommer til selve kølingen, har jeg taget et par målinger, de er taget med CoreTemp, da den ikke i sig selv trækker synderligt meget på ressourcerne. Jeg har haft, hvad jeg vil kalde "normalt" arbejdsbyrde startet op og kørende for at teste de forskellige indstillinger på Ergostand III. Jeg har haft outlook, firefox med 5 tabs åben, openoffice, photoshop, diverse små apps samt en film i baggrunden. Normalt skal min bærbare kæmpe gevaldigt med at køle sig ned efter 20 minutters arbejde, så det vil være ganske nemt både at se og ikke mindst høre, hvordan testen går.

  Cooler Master Ergostand III
På bordet / Uden køler 54°C
På Ergostand / Ingen hældning / Blæser OFF 39°C
På Ergostand / Ingen hældning / Blæser MIN 33°C
På Ergostand / Ingen hældning / Blæser MAX 32°C
På Ergostand / Mellem hældning / Blæser MIN 32°C
På Ergostand / Mellem hældning / Blæser MAX 32°C


På næste side kommer konklusionen.