Test: Razer Deathstalker Chroma

Styre-enheder d.  07. oktober. 2015, skrevet af Ronin2300 1 Kommentarer.  Vist: 8914 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Ronin2300
Oversættelse: Ronin2300

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 949,00
Produkt udlånt af: Razer
DK distributør: n/a

Kassens indhold

Man vælter ikke bagover med indholdet i kassen. Inden i den flotte matsorte kasse, med fine billeder og beskrivelser af Deathstalker, finder vi endnu en kasse, denne gang plain brun kraftig pap, med det velkendte Razer logo. Tastaturet er altså pakket godt og forsvarligt ind.

 

I den sidste kasse finder vi selve tastaturet, dokumentation, et par Razer klistermærker med Chroma effekt, men ellers ikke så meget. Der er ingen CD med drivers eller software, som må hentes på Razers hjemmeside. Det gør faktisk ikke mig det store, da jeg alligevel altid springer på producenternes hjemmesider, for at sikre mig den nyeste udgave af drivers og software.

På næste side ser jeg nærmere på Deathstalkers specifikationer.

 

Ronin2300
 
Overclocker
Tilføjet:
08-10-2015 10:14:09
Svar/Indlæg:
188/45
En lille note her efter anmeldelser er skrevet. I forhold til mit problem med registrering af tastaturet når jeg tændte computeren, så har jeg været i dialog med Razer, som dog desværre ikke har kunne komme med en løsning på problemet. Tastaturet er dog testet på en anden maskine, hvor der ikke var skyggen af et problem. Det kan dog meget vel være et endnu uidentificeret problem på min maskine.