Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Webconsult.dk
DK distributør: Webconsult.dk

Design:




Designet, er meget simpelt og stilrent, hvilket falder i god smag hos langt de fleste, da det er de færreste der gider, at have et "Tivoli" som et kabinet til at stå i deres stue sammen med resten af underholdnings alteret.
I tilfældet med HTPC´er er det (i mine øjne) vigtigt, at ens stereo anlæg og tilhørende genstande som DVD, CD og evt. VHS video ikke stjæler blikket hele tiden når man ser film og derved går glip af den helt store kortvarige scene, som man har sat og ventet på i 1 time og 45 minutter.

Origen, har ved dette X11 kabinet, ramt plet, da det ikke er fyldt med en masse overflødige knapper, lysende genstande. Men derimod holdt det stilren, og fået det til at se pragtfuldt ud.



Vidunderet forfra.







Fronten.

På fronten findes der en Power knap, hvor der er en Blå cirkel omkring der vil lys op, når HTPC`en er tændt. Ud over det, er der en sort ramme, hvor LCD Displayet gerne skulle befinde sig.



Power knappen med Display.



Lidt længere henne findes der et langt hul, som siger mig, at det er her, at DVD-drevet skal sidde med den medfølgende DVD-Drev front som er i posen. Nede under DVD-drevet, er der en plade, som man kan trykke på, når man gør det, kommer der endnu et hul, hvor der kan sidde en USB Multi Card Reader eller Diskette drev. Jeg må nok sige, at jeg blev en smule skuffede, da et kabinet i denne prisklasse burde have en USB Multi Card Reader med som standard.
Nede under den manglende USB Card Reader, er der 2 Stk. USB indgange, 1 Stk. Firewire indgang, og de efterhånden obligatoriske Line-In/Out og Mic. til headset.



DVD og Card Reader pladserne.







Bagenden.

På bagsiden af X11 er der ikke så meget at komme efter. Her ligner det et ganske almindeligt kabinet, bortset fra, at det ligger vandret.
Ud over de 7 Stk. PCI/AGP porte, er der også plads til 1 Stk. 80 mm blæser, hvilket faktisk er den eneste blæser ud over den i strømforsyningen der levere luft ind i kabinettet.
Selv på bagsiden af kabinettet, kan man fornemme den eksklusive kvalitet af Aluminium.



Bagsiden af X11







Top og Siderne.

De tykke Aluminiums plader går igen på både toppladen, men også siderne, hvor man tydeligt kan mærke, at det ikke bare er lav kvalitets plastik plader, men rigtig dejlige fede Aluminiums plader af bedste kvalitet.
I den ene side, er der som faktisk det eneste sted på kabinettet en masse riller, som skal forstille luft indtag, men efter at have studeret dem lidt nærmere kan man se, at det nok ikke er så meget luft der kan komme ind eller ud der, da der ligger en tyk måtte over.
Dog undre det mig en smule, at disse riller til luft ikke findes på toppladen, da dette er et sted hvor der er mere gavn af luft indtag end i siden hos DVD-Drevet.



Siden med ind/udluftning.




Toppladen med de tykke Magic Fleece måtter





Had
 
Elitebruger
Tilføjet:
29-03-2006 20:33:09
Svar/Indlæg:
804/29
Jeg har selv lige bygget med Mstation's HT1100 og de var et mareridt at samle. Lidt ala dine oplevelser med cd-drev. Jeg kan VARMT anbefale at anskaffe en modulær strømforsyning - det hjælper på pladsen :)



DEVIL_DK
 
Elitebruger
Tilføjet:
29-03-2006 21:26:54
Svar/Indlæg:
6531/410
kan bedre lige silverstone LC17

to 92 mm i front
to 80mm bagi
+ en 80mm isiden lige ved cpuen.

har forresten sådan en til salg hvis nogle mangler :)



#3
kb
 
Superbruger
Tilføjet:
31-03-2006 00:46:53
Svar/Indlæg:
181/32
#2 og nu har jeg så lige lyst til at slå dig, har lige været ude og hente mit lc17 idag og kunne da godt tænke mig at have sparet et par hundrede:(
men har fundet en stor ulempe, kan ik finde ud af om det er kabi psu eller bundkort der er skyld i fejlen. men man har valgt på mit asrock mobo at placere atx stikket oppe i hjørnet mellem cpu'en og bagsiden, så i lc17 skal mit atx kabel fra min tagan modular psu trækkes hen over gfx og listes rundt om cpu køleren (er kun lige nødagtigt langt nok)
damm pis-lort. ellers mega fedt kabi og gode muligheder for køling





pehrsson
 
Overclocker
Tilføjet:
04-04-2006 15:12:01
Svar/Indlæg:
2/0
Det er en gammel version af kabinettet Huddy har testet. Der kom en version 2 i december med 2 blæsere bagi og en blæser under haddisk rammen. Desuden skulle problemerne med manglende alignment til PCI kortene være rettet. http://origenae.com/forum/view...

Hvorfor Origen ikke kan finde ud af at opdatere deres website med de korrekte specifikationer står hen i det uvisse, men det giver ikke noget særligt professionelt indtryk af virksomheden.



damm
 
Overclocker
Tilføjet:
04-11-2006 12:52:36
Svar/Indlæg:
1/0
pehrsson, du har ret! Har netop modtaget mit nye X11 kabinet og har svært ved at genkende dele af testen. Bl.a. er mit kabinet ikke foret på nogen måde. Har lidt på fornemmelsen, at Origen har gjort dette, inden de leverede det til test hos Huddy... Fakta er i hvert fald, at køber du det i dag, så er det IKKE foret.

Én af årsagerne til, at jeg valgte netop dette kabinet er, at jeg er en smule pernippen med støj og det trak da bestemt i den rigtige retning, at der kun var én blæser i kabinettet. Kigger man på billederne i Huddys test, billederne på MM-Visions side og billederne på Origen's egen side, ser man kun én blæser. Men når man modtager kabinettet, så er der monteret to... Hmmm...

Og ligesom Huddy, så modtog jeg heller ikke noget display sammen med mit kabinet. Men efter en henvendelse til MM-Vision, landede det hurtigt i postkassen. Dog var der ingen fjernbetjening med, men det skriver de nu heller ikke noget om, at der skulle være.

Ovenstående er bestemt ikke nok til, at jeg bliver træt af kabinettet, for det er virkeligt lækkert og der er jo også foretaget en række forbedringer på det. Men... det kan da godt irritere en anelse, at man ikke får helt det, man forventer.

Og MM-Vision viste sig at være en fin leverandør på produktet. Stor ros til dem!