Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 445,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Specifikationer



 

MSI har på dette bundkort monteret noget de kalder for Dark Choke og det er en slags VRM moduler som udvikler meget mindre varme end mere konventionelle typer og derfor er der ikke brug for en køleprofil for at holde disse komponenter kølige. Alle Kondensatorer på bundkortet er af japansk oprindelse med massiv aluminiums kerne. Det skulle sikre at bundkortet ikke stiger af på grund af defekte kondensatorer de første 10 år. De nævnte komponenter indgår også i MSI's Millitary Class 4 som bl.a. står for lang holdbarhed.



 

Under Millitary Class 4 konceptet gemmer sig også andre lækkerier fra MSI's side. Det inkluderer også indbygget beskyttelse mon visse typer fugtige miljøer i kraft af generation 4 print som er en væsentlig forbedring i forhold til gen 3. Desuden er bundkortet forsynet med ESD beskyttelse mod Statiske spændinger. Der er også indbygget EMI beskyttelse. Som det sidste skal også nævnes at bundkortet er beskyttet mod høje temperaturer.  



 

OC Genie 4 er indbygget i dette bundkort, så gider man ikke lige justere selv i BIOS så er der et automatisk system man kan bruge til overclockning. Det kan aktiveres I BIOS eller via den medfølgende software.



 

Derudover har bundkortet I BIOS'en et M-Flash program til opdatering af BIOS og derudover kan man gemme sin BIOS f.eks. på USB stick og herefter boote op på USB'en hvis BIOS'en på et tidspunkt skulle blive defekt. Der er naturligvis også USB 3.0 på bundkortet SATA 6 GB/s stk over det hele, 6 stk. i alt.

 

Specifikationer.




 

Design og layout ser jeg nærmere på i det følgende.

 

Mr.
 
Superbruger
Tilføjet:
03-05-2016 19:50:51
Svar/Indlæg:
2518/53
Har et A88XI AC V2 nu og det minder meget om det.


Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
03-05-2016 20:01:44
Svar/Indlæg:
2045/273
#1

Ja fint nok, det er bare farverne og formfaktoren der er forskellen på dit og det testede. 🙂