Test: AMD Wraith køler

Køling d.  18. maj. 2016, skrevet af bauner 1 Kommentarer.  Vist: 18483 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1449,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Innovation/Teknologi

AMD Wraith er designet som en top-flow køler. I princippet er det en tower-køler, der er lagt på siden. Vi har set det før, og vi ved det virker. Fordelen ved en top-flow køler er, at den også køler nogle af bundkortets komponenter omkring CPU-soklen.
AMD har valgt at udstyre Wraith med 4 heatpipes i kobber, og en kobberbund. Selve køleprofilen er fremstillet af aluminium. Blæseren er en 92 mm PWM, som er indkapslet i en sort plastic ramme.



Princippet i en top-flow køler er simpelt. Varmen fra CPU´en overføres til bunden af køleren (kobber i dette tilfælde), og føres videre via de 4 heatpipes (også kobber) til selve køleprofilen, der køles af den top-monterede blæsere. Har man så samtidig et godt airflow i sit kabinet, er der mulighed for særdeles god køling.

AMD skriver, at de har lyttet til kundernes feed-back, og Wraith er deres svar. Næsten lydløs (39 dBa), 24 % større køleoverflade og 34 % højere airflow set ift. forgængeren. Oven i dette har de formået, at smide deres logo i siden af blæseren, som så lyser op, når systemet kører.



AMD sælger varen godt. Om den så kan leve op til det, finder vi ud af senere, når vi sætter den i vores testmaskine.

 

Kassens indhold på næste side.

 

Hr.
 
Elitebruger
Tilføjet:
24-05-2016 11:38:35
Svar/Indlæg:
1363/125
Herligt i gider "teste" de her stock køler til os dødelige der samler systemer til andre der er ligeglade med oc eller andet. :) God test.