Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1449,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Design

AMD Wraith ligner det den er. En moderne standardkøler. AMD har gjort sit til, at den kan levere varen. Det første der falder i øjnene er den store 92 mm PWM blæser, der sidder i toppen.



Selve køleprofilen er lavet af aluminium og består af en øvre og nedre del. Helt i overensstemmelse med dagens standard er der masser af finner, der sikrer et godt airflow. Hele 94 finner har AMD fået plads til fordelt med 50 i den øverste sektion, og 44 i den nederste.



Hvis varmen fra CPU´en skal overføres hurtigt fra bunden til selve køleprofilen, skal der heatpipes til. Og AMD har fået plads til 4 stk. Disse er naturligvis fremstillet af kobber. Det ser godt ud, og kobber leder bedre end aluminium. Kablet til blæseren har en fin sleeving.



Wraith bruger AMD´s standard monteringssystem. Du skal altså ikke bruge værktøj for at montere den.



Bunden er ren kobber. Det er svært at se på billedet, men de 4 heatpipes er forbundet til selve kobberet i bunden af køleren. Jeg valgte at fjerne den præ-monterede kølepasta, og bruges vores sædvanlig Noctua NT-H1.


 

På næste side installerer jeg Wraith i vores testmaskine.

 

Hr.
 
Elitebruger
Tilføjet:
24-05-2016 11:38:35
Svar/Indlæg:
1363/125
Herligt i gider "teste" de her stock køler til os dødelige der samler systemer til andre der er ligeglade med oc eller andet. :) God test.