Test: Medialine 37" LCD TV

LCD TV d.  26. april. 2006, skrevet af epi^zepto 0 Kommentarer.  Vist: 23048 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: eSys Consumer Electronic
DK distributør: eSys Consumer Electronic

Medialine 37" LCD TV



Indledning


Medialine er hollandsk produceret af NBMI der har eksisteret i et par år. De har blandt andet lavet servere, desktop PC'er og bærbare og er som noget nyt begyndt at opkøbe delvist samlede elektroniske komponenter som de færdigbygger og sælger under deres navn. Heriblandt LCD og plasma TV, harddiskoptagere, MP3 og MP4-afspillere.

Panelet i dette TV er samlet på samme fabrik som AlfaView's paneler, der blev rost meget. Det er nu spændende at se om der er lighed mellem de to produkter. Den paneltype som Medialine benytter anvendes nemlig ikke af AlfaView, altså er der tale om to forskellige produkter.

Der er denne gang tale om Medialine's 37" LCD model ved navn 3700DWIL. Prisen ligger typisk på 14.999,- kr. og vi kan oplyse at et 32" i samme serie koster 9.999,- og et 26" koster 7.399,-



Pakkens indhold


Kassen er ret stor ligesom for andre LCD TV. I dette tilfælde kom det med Fragtmanden der nok har nemmest ved at håndtere kasser i denne størrelse.
Kassen måler 109x87x39cm. Dermed er kassen væsentlig større end skærmen, som er ganske fint pakket ind.

Kassen indeholder:
  • Scart kabel.
  • Fjernbetjening.
  • Fod (Allerede monteret).
  • Manual.
  • 2 stk. AAA batterier.
  • Strømkabel

    Det er en lidt sparsom bundle der medfølger til dette fjernsyn. Det kunne f.eks. have været rart med en component kabel samt et VGA og DVI kabel til computeren. Jeg havde også gerne set en HDMI/DVI-converter.