Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Ronin2300
Oversættelse: Ronin2300

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1389,00
Produkt udlånt af: ASUS
DK distributør: Komplett.dk

Software

Med Hero kortet følger der også en række programmer, der kan være med til at gøre dit liv lettere. Specielt ASUS AI Suite er værd at fremhæve her, da det giver en række gode muligheder for at overvåge og indstille systemet fra Windows.
 
 

 
Hovedvinduet i AI Suite giver dig en lang række oplysninger og status på systemet som CPU frekvens, temperaturer og CPU kerne spænding og RPM på dine forskellige blæsere. Via ASUS 5-way Optimization er det muligt at lade AI Suite gennemgå dine systemoplysninger og herefter komme med et forslag til indstillinger, der kan forhøje ydelsen. Det er i bund og grund et ”enkelt klik overclock”, der kan presse lidt mere ud af dit system uden, at du selv behøver at sidde og rode med indstillinger. Det er naturligvis kun baseret på et skøn fra systemets side og vil givetvis ikke kunne give de samme muligheder, som hvis man selv sidder og finindstiller og tester tingene.
 
 

 
Hvis man har mod på mere er der i AI Suite også muligheden for at indstille en helt række parametre i forhold til overclocking, som normalt gøres fra BIOS. Det kan naturligvis skabe visse problemer at gøre det direkte fra Windows, men til mindre indstillinger eller tweaks, kan det være meget nyttigt. En lækker detalje er dog, at det er muligt at indlæse forskellige profiler direkte i programmet. Så hvis man har lavet en strømbesparende indstilling til  almindeligt brug, og en power indstilling til brug ved gaming eller andre krævende opgaver, så kan man hurtigt skifte imellem dem via AI Suite.
 
AI Suite giver også en lang række muligheder for indstilling af system blæsere. Her kan man også lave en test af samtlige blæsere i systemet, for at lade programmet finde minimum og maksimum hastigheder for de forskellige blæsere, og herefter kan man oprette forskellige profiler. Meget nyttigt hvis man let ville kunne skifte imellem en støjsvag indstilling, og en super køling profil, der starter en lille tornado i dit kabinet.
 
 

 

Indbygget i AI Suite er også en række mindre funktioner, der blandt andet giver dig mulighed for at oprette en USB til opdatering af BIOS, booste opladning af for eksempel din telefon via computerens USB porte.

 


 

Et andet lille program der er med og som er utroligt nyttigt hvis man ofte skal ind i BIOS i forbindelse med for eksempel overclocking er ASUS' Boot Setting program der giver dig mulighed for at genstarte direkte til BIOS fra Windows.

 

  
 

ASUS har leverer også deres GameFirst III software der gør det muligt for dig at prioriterer din netværkstrafik så du for eksempel har mulighed for at lade spil indhold have første prioritet over alt andet for at optimerer din spiloplevelse når du spiller online. Meget praktisk hvis man har begrænset båndbredte at gøre godt med og stadig gerne vil spille online.
 

På næste side kigger vi nærmere på test og benchmarks.

 

VAMOSALAPLAYA
 
Superbruger
Tilføjet:
01-09-2016 18:12:03
Svar/Indlæg:
232/38
Det virker for mig at se ud fra testene, at kortet faktisk yder bedre end det lidt dyre hero kort