Test: Palit GeForce® GTX 1080 GameRock Premium Edition

Grafikkort, NVIDIA  d.  09. november. 2016, skrevet af Renissen2 5 Kommentarer.  Vist: 20863 gange.

Korrekturlæser: Verdenshersker
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: Verdenshersker

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 5878,00
Produkt udlånt af: Palit Microsystems
DK distributør: n/a

Software

 



 

Ligesom alle andre har PALIT deres eget overclocking software, det er bygget på samme kerne som alle konkurrenterne og har næsten identiske funktioner. Desværre synes jeg ikke, at programmet er tilstrækkelig brugervenligt, og generelt ser og føles det gammelt. Alle indstillingerne er gemt i en undermenu, og det er utrolig svært at ramme præcis den clockhastighed, man sigter efter.
 


 

Her er undermenuen, hvor diverse hastigheder kan stilles. Noter, at man kan skrue volten op på hukommelsen, dog har jeg ikke den fjerneste ide om, hvor meget det handler om, da funktionen bare er en knap. 
 


 

Ligesom alle andre moderne grafikkort kan dioderne indstilles på adskillige måder, dog har PALIT kortet ikke det samme antal muligheder som konkurrenterne. Derudover skal det nævnes, at regnbuefunktionen ikke har de kendte bløde overgange, men i stedet skifter brat mellem farverne. GPU temperatur funktionen skifter mellem grøn og rød. 
 

NVIDIA's ForceWare driver

Driveren brugt i denne test er den seneste nye fra NVIDIA, og derfor kan billeder samt beskrivelse variere en smule. NVIDIA har udviklet deres eget overclocking program, som vil blive en integreret del af driveren, hvis programmet nTune installeres. nTune findes i pakken "NVIDIA system tools" sammen med andre værktøjer. Her er nTune ikke installeret.

 

 

Som det ses på billedet ovenfor er det nu muligt at komme ind i driveren ved at højreklikke på skrivebordet.

 

  

 

Når driveren åbnes, kommer man direkte til 3D indstillingerne. Her er det muligt at justere på globale 3D indstillinger. Det er også muligt at indstille hvert program til at bruge bestemte indstillinger såsom AA eller AF. Endeligt er muligheden her for at fortælle driveren om, grafikkortet eller CPU'en skal bruges til PhysX.

 

    

 

Næste punkt hedder skærm. Her er det muligt at stille på opløsning, farver, placering, rotation samt opstilling til flere skærme.

 

 

Programmet har også mulighed for at opdatere sig selv. Inde i systemopdatering har du mulighed for at sætte hvilket tidspunkt, programmet skal kontrollere efter nye opdateringer.

 

 

 

Dette afsnit vil være åbent, hvis man erhverver sig et NVIDIA 3D Vision sæt. Så er der mulighed for at få 3D på de fleste spil. Der er dog mulighed for uden 3D Vision at se hvilke spil, der har god understøttelse for 3D.

 

 

 

I sidste punkt i driveren er der mulighed for at justere farve på skærmen til et specielt video indhold. Der er også mulighed for at indstille videobillede. Dette gør brug af NVIDIA PureVideo teknologien.

Heinrich
 
Nørd
Tilføjet:
09-11-2016 15:13:48
Svar/Indlæg:
31/0
Skuffende at andmeledelsen skal bestå af noget der ligner 90% copy paste. Det eneste der kan stoles på er vel graferne. :no:

Det kan i godt gøre bedre hwt. 😢


Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
09-11-2016 15:58:11
Svar/Indlæg:
2045/273
#1
Ja det er aldrig sagen at skulle overtage andres arbejde, så det bliver derefter med et par grafikkort og derefter begynder mit eget arbejde at slå igennem. 🙂


Heinrich
 
Nørd
Tilføjet:
09-11-2016 19:06:05
Svar/Indlæg:
31/0
#2
Ja ok, det er så forståeligt nok 🙂


NightBreaker
 
Elitebruger
Tilføjet:
10-11-2016 22:21:55
Svar/Indlæg:
857/27
Det er ellers et super kort. Har selv et Palit Jetstream 1080 flashed til et SuperJetstream


Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
11-11-2016 00:01:02
Svar/Indlæg:
2045/273
#4
Rart at høre :) og der kommer snart en test op af netop et (Super Jetstream) Kort godt nok "Kun" 1060. 😀


Svaret blev redigeret 3 gange, sidst af Renissen2 d. 11-11-2016 00:03:40.