Korrekturlæser: Verdenshersker
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: Verdenshersker

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1668,00
Produkt udlånt af: ASUS
DK distributør: Fourcom

Layout / Design

 



 

Sådan tager dette ASUS STRIX Grafikkort sig ud fra siden. Køleren gemmer sig bag en plastikskærm med en masse små flader i forskellige vinkler. Foroven på toppen ses ROG logoet og det er her LED lyset sidder. Blæserne er speciel udformet til at være specielt gode til at transportere store mængder luft gennem kølefinnerne, der er udformet som blæserne i en turbine. Den ene har ROG logo på midten og på den anden står der ASUS. 



 

På bagsiden er der ikke ret meget spændende. Det er blot et print fra bagsiden. Man kan se, at køleren og dens heatpipes er lidt højere end selve PCB'et.



 

På fronten er kortet udstyret med et Displayport stik, et HDMI stik og nederst 2 stk. DVI-D stik.



 

I bunden er der kun de 2 heatpipes at beskrive. De kommer ud fra klodsen på midten og fordeles derefter ud til siderne til ca. midten af blæserne.



 

Så kom vi op på toppen af kortet og her ses enderne på de 2 heatpipes. Her kan man bedre se, at de er sat ind igennem finnerne på køleren for bedre varmeafledning.



 

Bagpå ses rillerne samt plastikindkapslingen hvorigennem kortet kan komme af med noget af sin varme. Lidt under midten ses det ekstra 4 pin PWMstik til en ekstra systemblæser.



 

I enden af kortets top ses det eneste 6 pins strømstrik. Så dermed er der også grænser for hvor meget strøm, der kan trækkes overhovedet.



 

Og så selvfølgelig et billede med LED lyset kørende, det ser ret kraftigt ud på billedet, men er i virkeligheden ret behageligt at se på. Det er selvfølgelig ROG logoet, der er lys i.