Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1249,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Design

NZXT Kraken X52 er holdt helt i sort, hvilket altid ser godt ud. NZXT giver dig en standard 240 mm radiator i aluminium med. Tykkelsen på den er 30 mm, fremfor de 25 mm vi ofte ser på AIO´s. Det kan vi godt lide. Jo mere, jo bedre. Den både ligner og føles som et stykke hardware af høj kvalitet.




På siderne har NZXT fået sat deres navn, hvilket også ser ret godt ud.



Dette kan lede tanken hen på, at det er NZXT selv der har fremstillet radiatoren. Men det er ikke tilfældet. Et lille klistermærke i den ene ende, afslører hvor den kommer fra. Nemlig danske Asetek. Dette er der såmænd ikke noget fordækt i, da de fleste AIO producenter får leveret radiatoren fra en anden producent. Asetek har et godt ry, og laver nogle rigtig gode radiatorere.



For at fjerne varmen fra radiatoren skal der nogle blæsere til. NZXT har udviklet nogle nye til Kraken X52. Navnet er Aer P120, som kan levere et højt statisk tryk, uden at springe trommehinden.



Hvis du syntes blæserne ser lidt kedelige ud, sælger NZXT farvede ringe til dem. Jeg fik en lille æske med to blå med. Jeg brugte dem ikke, men du skal ikke snydes for et par billeder af dem. De kan fås i blå, hvid og rød, og er ret nemme lige at klikke på.


 


Det er først ved kølehovedet/pumpen vi ser der virkelig er sket noget. Det er vokset betydeligt, men stadig holdt i matsort plastic. På billedet kan du se stikkene til USB og power.



Ofte siger et billede mere end 1.000 ord, så jeg har taget et billede af kølehovederne fra Kraken X41 og X52. Kølehovedet på X52, er ligesom delt i to. Den øverste del er udelukkende til lyseffekterne.



Der sidder nogle solide forseglede fittings på, som kan drejes 90 grader til hver side.



Toppen har en "spejloverflade", som er efterlader fingeraftryk. Det ser pudsigt ud, men det forsvinder når der kommer strøm til systemet. Altså spejleffekten og ikke fingeraftrykkene.



Bunder er massiv kobber, og NZXT har allerede lagt kølepasta på, hvilket jeg benyttede mig af under testen.



Slangerne er blevet forstærket, men er stadig ret fleksible.



På næste side kigger vi nærmere på NZXTs CAM software til at styre køleren.