Test: Icekimo 240VGA køler

Køling d.  06. december. 2016, skrevet af bauner 0 Kommentarer.  Vist: 18397 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 0,00
Produkt udlånt af: IDCooling
DK distributør: n/a

Innovation/Teknologi

ID-Coling har ikke genopfundet den dybe tallerken med Icekimo 240VGA. Og jeg tror heller ikke det har været formålet. De har taget en kendt teknologi, og givet den en ansigtsløftning.
Teknologien er velkendt og efterhånden godt gennemprøvet. Varmen fra GPU´en overføres til et kombineret kølehoved/pumpe. Varmen overføres til vandet der pumpes videre til en radiator, der optager varmen, som igen fjernes vha. en eller flere blæsere. Det er lukket system som er så godt som vedligeholdelsesfrit.

ID-Cooling har valgt en radiator af aluminium, og et kølehoved af kobber. Dette er også en velkendt kombination, men det er dejligt at se de ikke har valgt den billige løsning med et kølehoved af aluminium.



På en standard GPU køler sidder der normalt en blæser. Og det gør der også på Icekimo 230VGA. En 95 mm sørger for at RAM, kondensatorere, Mosfets osv. bliver kølet ned. Derfor fylder selve skjoldet også en hel del. Hele 270 mm bliver længden på dit grafikkort, hvis du vælger at investere dine sparepenge i denne VGA-køler. Dét skal du lige have med i overvejelserne, hvis du sidder med et af populære Mini ITX kabinetter.


 

Kassens indhold på næste side